Barnets Bog i ringbind fra PRIK & STREG

LIGE TIL AT FORELSKE SIG I

Endelig en Barnets Bog, der både er stilfuld og brugervenlig på samme tid.

Bogen kan bruges af ALLE familiesammensætninger, herunder kernefamilien, regnbuefamilien, enlige forældre samt sammenbragte familier.

Og vores kunder elsker den; læs med herunder hvorfor de ville anbefale denne Barnets Bog.

BARNETS BOG i RINGBIND

Alle bøgerne herunder har samme indhold, der passer til både piger og drenge samt til alle familiesammensætninger
– også enlige og sammenbragte familier.

Andre modeller

Ligeledes til både pige og dreng samt alle familiesammensætninger.

Barnets Bog til Tvillinger

også til alle familiesammensætninger

Tilbehør

Aftrykssæt til babyaftryk

Kæmpe udvalg af ekstra sider (A4 modellen)

Tilbehør

Se Barnets bog inden i

Så hvorfor denne barnets bog?

Barnet Bog indhold

En brugervenlighed og moderne barnets bog

Vi har alle de bedste intentioner om at få lavet en Barnets Bog, og dermed give barnet en gave for livet. Men projektet kan hurtigt blive uoverskueligt og irriterende, da man ofte er tvunget til at skrive om alle ‘barnets første’ og andre pre-definerede milepæle.

Men her PRIK & STREGS version af Barnets Bog er anderledes: Fleksible overskrifter og god brugervenlighed er tænkt ind hele vejen igennem, så man selv bestemmer hvilke milepæle man skriver om – og hvornår.

Derfor er denne Barnets Bog også den perfekte gave til barnedåb, navngivning eller fødselsdag, for selvom man får bogen lidt sent, kan stort set alle siderne stadig bruges, og skal ikke smides ud.

barnets bog til sammenførte familier, regnbuefamilien, enlige forældre, kernefamilien

Barnets Bog til ALLE familier

Vi synes ikke, at et barn skal ikke se på tomme felter i sit stamtræ, og derved føle sig anderledes. Derfor var vi også de første på markedet til at gøre op med de gamle normer, og tilpassede indholdet, så hele bogen også passer til soloforældre samt til donorbørn. Originalversionen af Barnets Bog fra PRIK & STREG er så fleksibel, at den kan bruges af samtlige familiesammensætninger, blandt andet;

  • Mor og Far
  • Mor og Mor
  • Far og Far
  • Enlig Mor
  • Enlig Far
  • Sammenførte Familier

Til tvillinger har vi desuden lavet en specialudgave af vores barnets bog, hvor nogle af siderne også handler om begge børn.

Brug for hjælp til at udfylde stamtræet? Se video med et par ideer her >>

Barnets Bog i ringbind fra PRIK & STREG med søde dyr

Luksus hele vejen igennem

Vi kan slet ikke lade være med at kæle for detaljerne, og bogen oser af eksklusivitet lige fra når man pakker den op; ringbindet er lavet i det lækreste soft-touch materiale, der er smuds- og vandafvisende, og de fire ringe, som holder indholdet pænt på plads, er lakeret hvide for den ultimative finish.

Selve ringbindet er meget hårdført hvilket forhindrer ridser udenpå. På den måde vil barnet få et minde for livet der holder sig pænt – for altid.

De 200g tykke sider er trykt på det lækreste matte papir, og perfekte at skrive på, uden at kuglepen går igennem – de er nemlig over dobbelt så tykke som normalt papir.

Ringbind og indhold er designet og produceret i Danmark på svanemærkede materialer.

Barnets Bog Første Jul

Plads til både billeder og tekst

De fleste af venstresiderne kommer med et smukt, heldækkende mønster, som man kan bruge til fotos, tegninger eller udklip, der passer til højresiden – men igen; da der ikke er områder der er pre-defineret til billeder står bogen ikke og skriger på dem.

Og indtil man får udvalgt og printet dem, vil siderne stå og pynte elegant i bogen og være med til at den ikke ser ufærdig ud.

Billederne gør en barnets bog ekstra sjov og personlig, så ved at have pladsen afsat til disse gør, at man ikke er nødt til at klistre billeder henover stiplede linier, fordi der ikke er plads andre steder – og din barnets bog vil dermed ligne en million når den er udfyldt.

Barnets Bog i ringbind fra PRIK & STREG

Lige så smuk indeni som udenpå

Illustrationerne og mønstrene i bogen er alle håndillustreret i et lækkert nordisk design. Det gør bogen både smuk og eksklusiv at se på.

Bogen er holdt i diskrete nordiske pasteller, så billeder, udklip og håndskrift står flot frem, og det enkelte tidsløse design passer til både piger og drenge.
Og alle familier kan være med; denne Barnets Bog kan udfyldes af både kernefamilien, regnbuefamilien, enlig mor, enlig far samt sammenførte familier.

Bogen går fra starten af graviditeten, til 7-års alderen og første skoledag, men med dens fleksible overskrifter bestemmer man i princippet selv, om den skal gå endnu længere op i alder.

Skulle man have behov for flere end de 88 sider, har vi forskellige tematiserede tillægspakker. Da ringbindet er A4 kan der nemt indsættes plastiklommer.

Ekstra tilbehør til at forevige minderne

Aftrykssæt til babyaftryk blækfrit

Babyaftryk: Fordi de aldrig bliver så små igen…

Når man først bliver forældre oplever man, hvor hurtigt tiden faktisk går; knap har man fået baby i armene på hospitalet, før han eller hun har lært at sidde selv, kravle, gå og løbe.. og pludselig er barnet slet ikke så lille mere.

Vi elsker selv at holde fast i disse minder hvor vi kan huske på hvor bitte små de var. Derfor har vi fået et blækfrit aftrykssæt på shoppen, så man kan tage meget detaljerede aftryk af deres små hænder og fødder.
Farven er usynlig, så man kan tage babys hånd- og fodaftryk uden af få maling eller anden stempelsværte ud over det hele. Farven kommer først frem når den kommer i berøring med papiret.

Shop sættet her >>

Da farven er fri for skidt kemi kan den bruges fra nyfødt.

Milestenskort - Milepælskort til Baby

Matchende Milestenskort

De smukke milestenskort er designet i samme stil som barnets bog og kommer med en skrivbar bagside, hvor man kan tilføje sine egne noter, og på den måde huske præcis hvornår barnets nåede en specifik milepæl.

Milepælskortene har runde hjørner for at barnet ikke stikker sig når det fotograferes med dem, og er desuden trykt på tykt 300g miljøvenligt og svanemærket papir i Danmark.

Sættet kommer i en lækker stofpose og vil uden tvivl være med til at forevige dyrebare minder på en sjov og sød måde.

Fås også som graviditetskort.

Shop milepælkort her >>

Børn & baby udstyr

Udtalelse fra Trustpilot

Børn & baby udstyr

Rikke Jørgensen

Rigtig flotte produkter. Jeg var kommet til at bestille 2 stk. af det samme produkt, det var intet problem for kundeservice at ændre det. Jeg skrev til dem, og de svarede mig næste dag. Der er hurtig levering og så med Dao, det gør det endnu bedre.


5 / 5 stjerner

Flere anmeldelser af Barnets Bog fra PRIK & STREG

Se også den fine anmeldelse vi har fået fra Testfamilien her. Scroll forbi første indlæg for at se artiklen.

Følg vores kreative univers på instagram

Instagram has returned invalid data.