Dåbsinvitationer

Danmarks bedste pris og kvalitet
Afsendelse indenfor 2-4 hverdage

Gratis fragt fra 399,-

dåbsinvitationer tekst hero PRIK og STREG

INVITATIONER TIL BARNEDÅB OG NAVNGIVNING

- Alle invitationer kan laves uden barnets navn -

TILBEHØR

DIGITALE INDBYDELSER

Barnedåbsinvitationer

PRIK & STREG udbyder et stort sortiment af dåbsinvitationer til dit barns store dag.

Er datoen sat, lokalisationen fundet og gæstelisten på plads, og tiden er kommet til at sende indbydelser ud?

Så har PRIK & STREG et flot og differentierende udvalg af invitationer til når barnets skal have et brag af en fest. Læs med herunder hvorfor det er en god idé at teame op med lige netop os når indbydelserne skal i hus.

Vi glæder os til at designe og opsætte drømmeinvitationen.

Færdiglavet barnedåbsinvitation

Her hos PRIK & STREG designer og opsætter vi invitationerne ud efter jeres nøjagtige ønsker og behov. Vi er bestemt ikke tunge og danse med og ønsker kun, at i får fuld tilfredshed over resultatet.

Forsiden på indbydelsen prydes med barnets helt personlige detaljer og navne. Nogle modeller af invitationerne har også mulighed for at der kan indsættes et billede af jeres smukke barn.

PRIK & STREG arbejder indenfor tidens trends og tendenser. Dvs. vi holder godt øje med hvad der hitter ude på markedet lige nu. Derfor tilbyder vi altid et flot og luksuriøst udvalgt, der kan tilpasses netop jeres ønsker.

Dåbsinvitationerne bliver derfor et smukt og personliggjort minde fra barnets store dag.

barnedåbsinvitationer tekst PRIK og STREG

Gratis designhjælp

Derudover har vi gjort det så nemt og overskueligt for dig som kunde, som overhovedet muligt, for så snart du har teksten til dåbs invitationerne, skriver du den blot ind under bestillingen i den tilhørende tekstboks. Fordi når du bestiller invitationer hos PRIK & STREG får i tilknyttet en designer, der ganske gratis sørger for at alt I jeres invitation spiller.

Når vi går i gang med jeres indbydelser, sørger den tilknyttede designer for at alt bliver pænt sat op, så i ikke skal bekymre jer om design og layout. Du skal blot glæde dig til at barnedåbsinvitationerne kommer frem med posten: Færdigtrykte og helt perfekte og klar til at blive sendt ud til gæsterne.

Skulle i have spørgsmål  eller specielle forespørgsler til indbydelserne før eller under opsætningen, står designeren også klar til at hjælpe jer på kundeservice.

Dåbsinvitation | Wildflower | White fra PRIK & STREG

En indbydelse der matcher festen

Skal festen være stor med en masse gæster og et bestemt tema i pynt og farver eller drømmer du mere om at barnest fest skal være småt og intimt med kun de nærmeste familie og venner i stille og rolige farver og pynt?

Med de mange designvarianter på dåbs invitationerne fra PRIK & STREG har I mulighed for at få indbydelser, der matcher lige netop den fest i havde set for jer til jeres barn.

Derudover får familie og venner dermed et smukt minde fra jeres store dag, som de kan gemme og mindes igennem årene.

Dåbsinvitation | Dåbsindbydelse fra PRIK og STREG med foto

Et stort udvalg af tilbehør

En smuk invitation til barnets store dag holder alt essensen, når der skal tone angives til barnedåben.

Men udover en fin indbydelse fører PRIK & STREG ligeledes et bredt udvalg af tilbehør, som I kan tilvælge for at gøre selve invitationen ekstra personlig og enestående og gøre oplevelsen for modtageren af invitationen huskværdig.

Af tilbehør finder du blandt andet fotostrimler, kuverter, klistermærker med monogram, ønskelister, bordnumre og bordkort til dåben eller navngivningen.

Fotostriber

Med en fotostrimmel får i mulighed for at samle nogle af de bedste billeder af dit barn og sende dem med dåbsinvitationen til venner og familie til den store dag.

Du vælger selv om billederne skal gengives i farve eller i sort og hvid. Alt du skal tage stilling til er i hvilken rækkefølge billederne skal komme. Og skulle du være i tvivl herom, står jeres personlige designer altid til rådighed med hjælp og vejledning, så du får det mest optimale resultat på fotostriberne.

I toppen af fotostrimlen har du mulighed for at indsætte tekst, som for eksempel barnets fornavn eller fulde navn. Hertil kan du også vælge at indsætte datoen for den store dag.

Når du skal til at sende indbydelser ud kan der laves hul oppe i toppen af fotostrimlen, hvorved den kan bindes sammen med barnedåbs invitationen.
Der er mange gæster som elsker at få sådan en fotostrimmel med i indbydelsen til barnedåben, da denne kan hænges op på en opslagstavle eller køleskab til evigt minde.

Fotostribe til invitationer
fotostribe til dåbsinvitation

Kuverter til dåbsinvitationer

En flot og luksuriøs kuvert pakker jeres indbydelse flot ind og kan enten matche den i farverne eller skabe en kontrast til det design, I har valgt.

Der kan blandt andet vælges imellem helt hvide klassiske kuverter, luksuriøse elfenbensfarvede konvolutter eller brunt genbrugs kraftpapir, der giver en utrolig flot råhed til dåbs invitationerne. Disse tre slags kuverter passer til alle vores indbydelser, uanset begivenhed og design.

Kuverterne kan fås både i C5 og C6, og disse størrelser passer til henholdsvis A5 og A6 indbydelser. Vores kuverter til barnedåb og andre store begivenheder kommer med en klassisk limlukning.

kuverter

Runde Klistermærker til kuverter

Skal det være ekstra flot, så kan du købe matchende monogram med barnets navn og begivenhed til at klistre på for eksempel kuverten. Klistermærkerne kan vælges ud fra den invitation og design som der er valgt, og din tilknyttede designer sørger for at, alt bliver flot sat op og spiller optimalt sammen.

Uanset giver det et sødt og personligt touch med wauw-effekt til barnets dåbsinvitationer.

Hvert runde klistermærke måler 45mm i diameter og kommer på et ark á 20 stk.
Dem, som ikke bliver brugt til at sende indbydelser ud med kan I bruge hjemme efterfølgende.

Runde klistermærker til barnedåb

Ønskeliste

En ønskeliste til dåbsinvitationer, der matcher selve indbydelsen, er et fint tilvalg, der kan hjælpe barnets gæster med at vælge gaver, som i med sikkerhed bliver glade for.
Når man vælger gaver til barnet, kan selv nærmeste familie og gode venner blive i tvivl om de giver jer noget, der vil falde i smag. Og vigtigst af alt; blive brugt og være til evigt minde om både barnets store dag og relationen sammen med de pågældende gæster.

På ønskelisten er der mulighed for med tekst at specificere, hvis der er bestemte gaver I ønsker til jeres barn. Listen laves blot, og den tilvalgte designer vil sørge for at det står pænt opsat.
Hvis der er brug for at få trykt en QR kode på ønskelisten klarer vi også meget gerne den.

Ønskeliste til invitation

Bordnummer til bordopdækning

I glæder jer naturligvis til at give gæsterne en god oplevelse til jeres barnedåben eller navngivningen. Man høre ofte at gæsterne gerne vil placere sine gæster ved bordene, så man er sikker på at bestemte dele fra en familie kan sidde sammen. Bordnumre kan gøre det nemt og overskueligt for barnets gæster, at få et overblik over hvor de skal sidde til festen.

Der er også noget ekstraordinært over at sætte bordnumre ved hvert bord. Så udover at dåbsgæsterne ved, hvor de skal sætte sig, giver det en flot styling til barnedåbsbordopdækningen.

Vores bordnumre passer tilmed til de dåbsindbydelser, vi udbyder, så de kan med fordel bestilles når i bestiller invitationerne og på den måde skaber i en rød tråde med designet gennem festen.

Bordkort i matchende design

Bordkort fra PRIK & STREG sender et smukt, personliggjort signal der virkelig inviterer gæsterne til bords. Ligesom bordnumre til bordet fås bordkortene med et design, der matcher alle PRIK og STREGs barnedåbsinvitationer. Vi anbefaler at skrive gæsternes navne med en kalligrafikuglepen for at give et flot, personligt look. Overvej eventuel at skrive med en guld eller sølv pen, det giver lige noget ekstra.

Tip: Et bordkort til barnedåb er desuden et sødt minde fra dagen. Gæsterne har muligheden for at tage deres bordkort med hjem og gemme til evigt minde.

Bordkort til barnedåb
bordkort til barnedåb

Matchende drinks- og menukort

I stil med bordkort og bordnumre kan du også få matchende drinks- og menukort til jeres barnedåb hos PRIK og STREG. Når menuen eller drinksbaren får dagen er lagt fast, skriver i blot listen ind under bestillingen. Derefter sætter jeres personlige grafiske designer det hele pænt op for jer uden merpris.

Menukort og drinkskort giver lige det ekstra præg på borddækningen til festen og er igen overskueligt og nemt for de enkelte gæster at vide hvad de kan få sig til festen. Dette mindsker også tvivl og mange spørgsmål.

Når du bestiller dåbs invitationer, menu og andet til jeres store dag hos PRIK og STREG vil en designer altid blive tilknyttet helt gratis. På den måde sikre vi at hele jeres pakke er optimeret og ser godt ud til jeres bryllup.

Fingeraftryk plakat til barnedåb- og navngivning

Vores mest populære vare til barnedåb- og navgivning er en fingeraftryks plakat. Det er en anderledes form for gæstebog, hvor gæsterne sætter deres fingeraftryk ved hjælp af en stempelpude. Fingeraftrykket er hurtig tørrende på plakatpapiret. Få sekunder efter er det klar til at gæsten skriver navn i eller ved aftrykket. Vores stempelpuder til fingertryk giver gæsten mulighed for at sætte deres præg på træet.

Mange vælger denne form for gæstebog, da fingeraftryks plakaten derefter kan hænges op og pynte i stuen eller køkkenet, til evigt minde om den store dag. Og da I selv vælger farverne til fingertryksplakaten, kan I være sikre på at få et resultat, der matcher resten af jeres indretning.

Blandt vores mest populære af gæstebogsplakaterne er det brede fingeraftryks træ til dåben.

fingeraftryks plakater
Fingeraftryks plakat fingertrykslakat fra PRIK og STREG

Invitation til barnedåb og bryllup i ét

Mange af vores kunder, vælger at lægge deres kirkelige vielse sammen med deres barns barnedåb. Her tilbyder PRIK og STREG at designe jeres invitation, så den afspejler både brylluppet og barnets barnedåb eller navngivning.

Der kan vælges mellem alle vores invitationer til at danne rammen om begge begivenheder. Udover alle indbydelserne som kan vælges, så har vi dermed lavet et specielt design, som repræsenterer både bryllups delen og dåben/navngivningen. Den kan fås både til pige og dreng.

Her er designet lagt sammen med det nymoderne og minimalistiske, som så fint repræsenterer begge aspekter af begivenhederne.

Bryllup og Barnedåb samme dag
bryllup-og-daabsinvitation-flower-elefant-pink

Barnedåbsinvitationer med fuld tilfredshed

Er I lidt usikre på hvordan invitationerne kommer til at se ud, når dit barns navn og tekst bagerst er sat på?
For at sikre hurtig levering sender vi normalt ikke udkast til godkendelse inden tryk. Her kan du blot være helt rolig, for vores designere har helt styr på det med opsætning.

Men skulle det ske, at du ønsker at se jeres dåbs invitation inden den sendes i trykken, gør vi meget gerne det. Du skriver blot ønsket ved checkout ved kassen. Ordrebekræftelse kan også besvares med ønsket. Så sørger vi for, at de først printes når I har godkendt og er 100% tilfredse med resultatet.

Dette gør vi naturligvis også gerne med monogrammer, drinks- og menukort samt ønskelister til dåben.

Ideer til dåbsinvitationer

Skulle du/I sidde med en god idé til en invitation, som du ikke har kunne finde i vores sortiment? Så henvend dig gerne til os, for det kunne tænkes, at der var mulighed for at udvikle noget, der lige præcis passede den barnedåb- og navngivning du havde set for dig. Den eneste forudsætning er, at vi også må sætte designet på webshoppen efterfølgende. Så er der andre som også kan få glæde af det nye design.

Så skriv gerne et par ord om hvad I kunne tænke jer. Hvis det er noget, der kan tilpasses i tidsplanen giver vi gerne et bud på et design, der er tilpasset netop jeres ønsker.

dåbsinvitation cute beige

Tekst til barnedåbssinvitationer

Søger du inspiration til hvad man kan skrive i en indbydelse til dåb eller navngivning? Så har vi samlet en masse eksempler på de bedste tekster til barnedåbs invitationer.

Om du skal være vært for en masse eller få gæster spiller ingen rolle. Det vigtigste er at der bliver kommunikeret de vigtigste detaljer til gæsterne omkring hvor barnedåben skal være, tider til de forskellige begivenheder under dåben, senest udmelding osv. Derudover hvor dåbsfesten forgår samt – naturligvis – et par linjer omkring at I glæder jer til at se vedkommende.

Du kan finde et par gode eksempler på tekst til dåbsinvitationer herunder

Bliv inspireret her
Dåbsinvitation Blå Ulv | Dreng | Smukke invitationer fra PRIK og STREG

Spørgsmål eller ønsker til barnedåb?

Så skal der ikke tøves med at tage fat i os. Vi elsker at gøre en forskel for vores kunder og give den bedste kundeservice som overhovedet muligt. Det hele bliver blot bedre når vi samarbejder, og der er i forvejen er tilknyttet gratis designrådgivning, når I bestiller dåbs invitationer hos PRIK og STREG. Vi tager mere end gerne en snak med dig omkring netop jeres ønsker til drømme dåben for jeres lille guldklump.

Kh Sif & Ewa

PRIK & STREG på de sociale medier

Vi byder velkommen til PRIK og STREGs sociale medier, hvor du kan komme med helt backstage, se de nyeste designs og deltage i forskellige konkurrencer løbende:

Facebook >
Instagram >
TikTok >
Pinterest >

fars dag gave

 

Børn og baby udstyr
Udtalelse fra Trustpilot

Børn og baby udstyr

Wendy Mikkelsen

Virkelig lækker produkter! Og hurtig levering. Jeg er forelsket !

5 / 5 stjerner

Følg os på Instagram