Barnets Bog i ringbind fra PRIK & STREG

LIGE TIL AT FORELSKE SIG I

Endelig en Barnets Bog, der både er stilfuld og brugervenlig på samme tid. 

Og vores kunder er vilde med den.
Læs herunder hvorfor de vil anbefale en Barnets Bog fra PRIK & STREG.

Husk, vi giver GRATIS FRAGT over 399,-

BARNETS BOG PAKKER

-32%
-32%
749 DKK
-32%
749 DKK
-32%

BARNETS BOG i RINGBIND

Alle bøgerne herunder har samme indhold, der passer til både piger og drenge samt til alle familiesammensætninger.

Andre modeller

Ligeledes til både pige og dreng samt alle familiesammensætninger.

-50%
-10%
359 DKK
fra 149 DKK

Tilbehør

Aftrykssæt til babyaftryk

Kæmpe udvalg af ekstra sider til barnets bog

'Mine Skoleminder' bogen

Den naturlige fortsættelse af barnets bog op gennem skolealderen

Tilbehør

Anmeldelser af Barnets Bog fra PRIK & STREG

Se Barnets bog inden i

Så hvorfor denne barnets bog?

Barnet Bog indhold

En brugervenlighed og moderne barnets bog

Vi har alle de bedste intentioner om at få lavet en Barnets Bog, og dermed give barnet en gave for livet. Men projektet kan hurtigt blive uoverskueligt og irriterende, da man ofte er tvunget til at skrive om alle ‘barnets første’ og andre pre-definerede milepæle.

Men her PRIK & STREGS version af Barnets Bog er anderledes: Fleksible overskrifter og god brugervenlighed er tænkt ind hele vejen igennem, så man selv bestemmer hvilke milepæle man skriver om – og hvornår.

Derfor er denne Barnets Bog også den perfekte gave til barnedåb, navngivning eller fødselsdag, for selvom man får bogen lidt sent, kan stort set alle siderne stadig bruges, og skal ikke smides ud.

barnets bog til sammenførte familier, regnbuefamilien, enlige forældre, kernefamilien

Barnets Bog til ALLE familier

Vi synes ikke, at et barn skal ikke se på tomme felter i sit stamtræ, og derved føle sig anderledes. Derfor var vi også de første på markedet til at gøre op med de gamle normer, og tilpassede indholdet, så hele bogen også passer til soloforældre samt til donorbørn. Originalversionen af Barnets Bog fra PRIK & STREG er så fleksibel, at den kan bruges af samtlige familiesammensætninger, blandt andet;

  • Mor og Far
  • Mor og Mor
  • Far og Far
  • Enlig Mor
  • Enlig Far
  • Sammenførte Familier

Til tvillinger har vi desuden lavet en specialudgave af vores barnets bog, hvor nogle af siderne også handler om begge børn.

Brug for hjælp til at udfylde stamtræet? Se video med et par ideer her >>

Barnets Bog i ringbind fra PRIK & STREG med søde dyr

Luksus hele vejen igennem

Vi kan slet ikke lade være med at kæle for detaljerne, og bogen oser af eksklusivitet lige fra når man pakker den op; ringbindet er lavet i det lækreste soft-touch materiale, der er smuds- og vandafvisende, og de fire ringe, som holder indholdet pænt på plads, er lakeret hvide for den ultimative finish.

Selve ringbindet er meget hårdført hvilket forhindrer ridser udenpå. På den måde vil barnet få et minde for livet der holder sig pænt – for altid.

De 180g tykke sider er trykt på det lækreste matte papir, og perfekte at skrive på, uden at kuglepen går igennem – de er nemlig dobbelt så tykke som normalt papir.

Ringbind og indhold er designet og produceret i Danmark på svanemærkede materialer.

Barnets Bog Første Jul

Plads til både billeder og tekst

De fleste af venstresiderne kommer med et smukt, heldækkende mønster, som man kan bruge til fotos, tegninger eller udklip, der passer til højresiden – men igen; da der ikke er områder der er pre-defineret til billeder står bogen ikke og skriger på dem.

Og indtil man får udvalgt og printet dem, vil siderne stå og pynte elegant i bogen og være med til at den ikke ser ufærdig ud.

Billederne gør en barnets bog ekstra sjov og personlig, så ved at have pladsen afsat til disse gør, at man ikke er nødt til at klistre billeder henover stiplede linier, fordi der ikke er plads andre steder – og din barnets bog vil dermed ligne en million når den er udfyldt.

Barnets Bog i ringbind fra PRIK & STREG

Lige så smuk indeni som udenpå

Illustrationerne og mønstrene i bogen er alle håndillustreret i et lækkert nordisk design. Det gør bogen både smuk og eksklusiv at se på.

Bogen er holdt i diskrete nordiske pasteller, så billeder, udklip og håndskrift står flot frem, og det enkelte tidsløse design passer til både piger og drenge.
Og alle familier kan være med; denne Barnets Bog kan udfyldes af både kernefamilien, regnbuefamilien, enlig mor, enlig far samt sammenførte familier.

Bogen går fra starten af graviditeten, til 7-års alderen og første skoledag, men med dens fleksible overskrifter bestemmer man i princippet selv, om den skal gå endnu længere op i alder.

Skulle man have behov for flere end de 88 sider, har vi forskellige tematiserede tillægspakker. Da ringbindet er A4 kan der nemt indsættes plastiklommer.

Ekstra tilbehør til at forevige minderne

Aftrykssæt til babyaftryk blækfrit

Babyaftryk: Fordi de aldrig bliver så små igen…

Når man først bliver forældre oplever man, hvor hurtigt tiden faktisk går; knap har man fået baby i armene på hospitalet, før han eller hun har lært at sidde selv, kravle, gå og løbe.. og pludselig er barnet slet ikke så lille mere.

Vi elsker selv at holde fast i disse minder hvor vi kan huske på hvor bitte små de var. Derfor har vi fået et blækfrit aftrykssæt på shoppen, så man kan tage meget detaljerede aftryk af deres små hænder og fødder.
Farven er usynlig, så man kan tage babys hånd- og fodaftryk uden af få maling eller anden stempelsværte ud over det hele. Farven kommer først frem når den kommer i berøring med papiret.

Shop sættet her >>

Da farven er fri for skidt kemi kan den bruges fra nyfødt.

Milestenskort - Milepælskort til Baby

Matchende Milestenskort

De smukke milestenskort er designet i samme stil som barnets bog og kommer med en skrivbar bagside, hvor man kan tilføje sine egne noter, og på den måde huske præcis hvornår barnets nåede en specifik milepæl.

Milepælskortene har runde hjørner for at barnet ikke stikker sig når det fotograferes med dem, og er desuden trykt på tykt 300g miljøvenligt og svanemærket papir i Danmark.

Sættet kommer i en lækker stofpose og vil uden tvivl være med til at forevige dyrebare minder på en sjov og sød måde.

Fås også som graviditetskort.

Shop milepælkort her >>

Se også den fine anmeldelse vi har fået fra Testfamilien her. Scroll forbi første indlæg for at se artiklen.

Hvilken Barnets Bog skal jeg vælge?

Det kan være forvirrende som kommende eller nybagt mor at danne sig et indtryk af hvilken Barnets Bog man skal vælge til at forevige minderne i. Først og fremmest skal det jo kunne holde for evigt, da bogen garanteret vil gå i arv, og samtidig skal en bog have relevant indhold, man kan udfylde for barnet.
Her er Barnets Bog fra PRIK & STREG et rigtig godt bud.

Hos Spørg Jordemoderen har de en god oversigt, hvor man kan sammenligne de forskellige bøger.

Uanset hvilken model Barnets Bog du vælger, har vi gjort plads til masser af minder, af både de store og små øjeblikke i barnets liv, som I vil blive glade over at have bevaret.

Bestem selv hvornår du udfylder den

Grunden til at denne Barnets Bog blev skabt, hang sammen med mangel på fleksibilitet med den gamle måde at tænke, at en Barnets Bog kun skulle kunne rumme barnets første leveår samt alle de første milepæle.
Som mor til en snart 3-årig pige, der netop havde set hvor fantastisk og uendelig verdenen er, gav det kun mening at størstedelen af bogen skulle kunne rumme så meget mere end blot de passive ‘første’.

Eksempler på bogens opbygning af barndomsminder

Fundamentet for Barnets Bog fra PRIK & STREG blev derfor, at vi ikke skulle kalde overskrifterne ‘din første’, men hellere give plads til at man også kunne bruge det om barnets anden, tredje eller 10. oplevelse af en given begivenhed.
Et eksempel herpå er siderne ‘Badetid’, ‘En magisk jul’ samt ‘Snevejrsdag’ – alle disse sider kan bestemt bruges om ‘den første’ af slagsen, men kan så meget mere end det. For hvem siger, at en jul, det 3-4 årige barn vil have en chance for at kunne huske, ikke vil være et meget større barndomsminde end den første jul?
Uanset hvilken ‘jul’ eller ‘badeoplevelse’ man vælger at forevige, er det tanken om, at ens forældre har taget sig tiden til at udfylde de små minder i barnets bog, der kommer til at betyde noget efterhånden som barnet vokser sig større. Vi har blot gjort det nemmere for travle familier at udfylde en barnets bog, hvor begivenhederne ikke kræver, at begivenheden ikke nødvendigvis skal være den første af slagen.

En bog og stamtræ til alle familiesammensætninger

Som en ekstra bonus har vi også lagt tiden i at tænke både overskrifter og tekster på en måde, så bogen kan bruges af alle tænkelige familiesammensætninger. Så uanset om man er mor og far, mor og mor, far og far, enlig forælder eller bonusfamile er Barnets Bog fra PRIK & STREG tiltænkt netop jer.

Intet barn skal nemlig se på pre-dikterede familiemønstre eller tomme huller i en barnets bog, der slet ikke matcher hans eller hendes familie.

I samme stil er det vigtigt, at et stamtræ i Barnets Bog ikke byder på tomme huller, hvis ikke lige man er en kernefamilie med mor og far. Tiden er derfor blevet lagt i udviklingen af det perfekte stamtræ, som man selv kan præge.

For at give lidt inspiration til hvordan hver familie kan benytte sig bedst muligt af opbygningen af stamtræet, har vi lanceret denne søde video på Youtube >

Skal dit barn døbes eller navngives? Eller fejres på anden måde?

Hver familie har sine traditioner. Og selvom statistikken siger, at flere bliver døbt end navngivet skal en Barnets Bog ikke vælge et fremfor noget andet, for intentionen er jo at skabe en personlig bog til netop jer!
Derfor hedder siden der omhandler den første fest ‘Vi fejrer dig’ – og nedenunder noterer man selv begivenheden og datoen herfor.

Siden kan derfor også bruges til andre religioner og ikke-religioner eller om fx et babyshower, en ‘Velkommen til verden fest’, ja sågar om barnets konfirmation eller nonfirmation.
Men har man intentioner om at udfylde en barnets bog helt til efter konfirmationsalderen kan vi også varmt anbefale at tage et kig på vores fortsættelse til Barnets Bog, nemlig ‘Mine Skoleminder’.
Disse bøger har et helt naturligt overlap, men forskellen på vores barnets bog samt ‘mine skoleminder’ er, at der i sidstnævnte fokuseres på at stille barnet de samme spørgsmål igennem skolealderen, så man nemmere kan følge hvordan barnet vokser og udvikler sig.

En ny klassiker, der er kommet for at blive

Det ville naturligvis være ærgerligt at investere i en Barnets Bog, der ikke kan fås om nogle år når man er klar til flere børn.
Hos PRIK & STREG lever og ånder vi for at skabe gode minder, og har udviklet denne bog til at være en nyfortolket klassiker, der stadig kan fås om mange år, så både denne generation og fremtidige børnebørn også kan få glæde af ‘samme bog’ som deres mor eller far havde som barn.

Flere anmeldelser af Barnets Bog fra PRIK & STREG

Vi elsker at læse anmeldelser af vores produkter fra både kunder, bedst i test sider samt bloggers og forhandlere. Det gør, at vi er i stand til at gøre vores produkter, inklusiv Barnets Bog endnu bedre.
Vidste du i øvrigt, at en af grundene til at denne bog rangerer meget højt blandt de mest foretrukne bøger på markedet er, at den er designet af mødre til mødre?
Før bogen blev udfærdiget har flere tusinde mødre haft den i hænderne og givet feedback til hvordan den kunne blive helt perfekt.
Alt dette samt vores egen erfaring gennem en travl forældrerolle, har givet vores barnets bog den bedste start på livet.

Her kan du læse lidt mere om hvad der er blevet skrevet

Først og fremmest: Facebook og Trustpilot

Testfamilien >

Netsundhedsplejerske.dk Helen Lyng Hansen >

Spørg Jordemoderen > 

Følg vores kreative univers på instagram

Error validating access token: The session has been invalidated because the user changed their password or Facebook has changed the session for security reasons.