Babyaftryk Plakat

fra 329 DKK

Forvandl babys hånd og fodaftryk til en smuk aftryksplakat, der kan pynte i hjemmet.
Også en god gave til bedsteforældrene.

Upload blot et godt foto af de aftryk du ønsker på plakaten, skriv det ønskede tekst, og vi opsætter alt, så du får en flot plakat der foreviger minderne.

Og det gør ikke noget hvis de aftryk du sender ind er lidt udtværrede fra maling eller blæk – vi renser nemlig alle urenheder omkring selve aftrykket, så du får en flot og ren plakat sendt hjem.
Det eneste vi har brug for er et godt, skarpt og tydeligt foto.

God til søskendeaftryk.

Størrelse: A4 eller 30x40cm

For bedste resultat anbefaler vi at tage aftrykket med et af vores populære blækfrie aftrykssæts, da de sørger for at få alle de fine linjer i hånd og fod med.
Husk, vi giver fragten fra 399,-

Ryd

Baggrundsfarve * 

Navn(e) og alder * 

Skriv barnets/børnenes navn(e) og alder ved siden af. Skriv alderen som den ønskes gengivet på plakaten. Fx ‘6 uger’ eller ‘6 uger gammel’

Tag fotoet i godt dagslys (uden skygger). Zoom ind på fotoet for at checke at ALLE aftryk står skarpt inden du sender (vigtigt) og at det er taget fra toppen, så billedet ligger fladt. Tag ét foto af samtlige aftryk du ønsker på plakaten, og inkluder en lineal på billedet, som vi kan bruge til at gengive aftrykkets størrelse (Se sidste billede i galleriet som eksempel). Brug udelukkende en lineal, der kan ligge helt fladt ovenpå papiret, da størrelse ellers ikke gengives korrekt.
Vi fjerner større udtværringer omkring aftrykkene. Fotoet skal uploades her i størst mulig størrelse.

(max file size 200 MB)

Herunder vælges det antal der ønskes UDOVER originalen. God gaveidé til bedsteforældre.