Babyaftryk Plakat

fra 329 DKK

Forvandl babys hånd og fodaftryk til en smuk aftryksplakat, der kan pynte i hjemmet.
Også en god gave til bedsteforældrene.

Upload blot et godt foto af de aftryk du ønsker på plakaten, skriv det ønskede tekst, og vi opsætter alt, så du får en flot plakat der foreviger minderne.

Og det gør ikke noget hvis de aftryk du sender ind er lidt udtværrede fra maling eller blæk – vi renser nemlig alle urenheder omkring selve aftrykket, så du får en flot og ren plakat sendt hjem.
Det eneste vi har brug for er et godt, skarpt og tydeligt foto.

God til søskendeaftryk.

Størrelse: A4 eller 30x40cm

For bedste resultat anbefaler vi at tage aftrykket med et af vores populære blækfrie aftrykssæts, da de sørger for at få alle de fine linjer i hånd og fod med.
Husk, vi giver fragten fra 399,-

Ryd

Baggrundsfarve * 

Navn(e) og alder * 

Skriv barnets/børnenes navn(e) og alder ved siden af. Skriv alderen som den ønskes gengivet på plakaten. Fx ‘6 uger’ eller ‘6 uger gammel’

Mål barnets/børnenes hånd/fod og skriv præcist hvordan du har målt længden, så der ikke kan opstå tvivl: fx “8cm fra midt hæl til top af storetå” eller “5,4cm fra bunden af hånden til toppen af midterste finger” Er der forskellige afstande til bunden af fx hånden, er det ligeledes vigtigt at nævne præcis hvor der er målt. Desuden skal nævnes hvis man har målt sammen med et udtværret område, da disse som regel fjernes i bearbejdningen, og det kan være svært for os at vide, om denne er regnet med i tallet.

Tag fotoet i godt dagslys (uden skygger). Zoom ind på fotoet for at checke at ALLE aftryk står skarpt inden du sender (vigtigt) og at det er taget fra toppen, så billedet ligger fladt. Tag ét foto af samtlige aftryk du ønsker på plakaten, da det giver en mere præcis størrelsesgengivelse end hvis man sender ind for sig, men kontakt os hvis det ikke er muligt.
Vi fjerner eventuelle urenheder omkring aftrykkene. Fotoet skal uploades her i størst mulige størrelse.

(max file size 256 MB)

Herunder vælges det antal der ønskes UDOVER originalen. God gaveidé til bedsteforældre.