Milepælskort / Milestenskort

Dansk

-11%
-11%

Hvilke Milepælskort er med i sættet til baby?

Alle kortene har en skrivebar bagside og kommer i en flot stof gavepose.
Videoen viser sættet før 2019. I dag er der ekstra kort i bunken så den også indeholder dåbs- og navngivningskortene samt tumlingepakken 1-3 år (gælder kun kortene på dansk)

Milepælskort til Baby og barn 0-3 år på dansk

Kender du milepælskortene? Det er søde fotokort hvor man kan forevige barnets første år ved at lægge kortet ved siden af barnet på begivenhedsdagen, og tage et billede til evigt minde.

PRIK & STREG populære design fra Barnets Bog fås nu også som Milestenskort. Disse milepælskort hjælper dig med at forevige de vigtige minder fra den første tid med din baby, og strækker sig henover de store begivenheder i barnets første 3 år.

Babykortene fra PRIK & STREG passer til både pige og dreng.

Med sine søde illustrationer fra vores univers, er sættet perfekte til jer, der er vilde med nordiske design i børnehøjde.

Sådan bruges jeres nye milepælskort

Kortet placeres sammen med barnet på dagen for begivenheden og fotograferes.
Sådan kan I på en nem og sjov måde følge juniors udvikling, trin for trin.

Da alle milepælskort kommer med en skrivbar bagside, kan du notere de vigtigste ting ned fra den pågældende alder, så de også bliver til evig glæde for barnet fra tiden, hvor han eller hun var helt lille. Det hjælper også til at huske nogle små, sjove episoder, du senere kan skrive ind i barnets bog.

Milepælskortene kommer i en lækker bomulds-gavepose med snørelukning og flot vedhæng i træ.

Sættet indeholder hele 39 stk kort, der starter fra den dag barnet bliver født til dets 3 års fødselsdag samt børnehavestart.

Milepælskort til den gravide – graviditetskort

I samme serie har vi udviklet et sæt graviditetskort, hvor du kan tage billeder af den voksende mave – lige fra det øjeblik du fandt ud af, at du var gravid.
Ud over ugerne er der masser af sjove gravidkort som fx ‘Det fik jeg lyst til at spise i dag’ samt ‘Kan ikke se mine tæer længere’

I sættet er der også milestenskort til den allerførste tid efter fødslen, når baby skal sige hej til verdenen.

Som tilvalg kan man også købe ‘jeg skal være storesøster’ eller ‘jeg skal være storebror’ milepælskort.

Eller hvad med at overraske bedsteforældrene med ‘Jeg skal være bedstemor’ samt ‘Jeg skal være bedstefar’ kortene, til den dag, de skal høre den store nyhed. Dét er den perfekte måde at forevige deres glæde på!

Milepælskort på de sociale medier

Vores Milepæle til baby er en sjov måde at visualisere babys vækst på, når familie og venner skal se med.
Følg gerne med på vores Instagram profil hvor vi også viser milestenskortene i brug: https://www.instagram.com/prikogstreg/