Om Os

Kontakt

Du kan komme i kontakt med os enten gennem email på kundeservice@prikogstreg.dk eller på sms/telefon +45 60157201 i hverdagene 10.00-15.00, hvis vi ikke lige er på farten.

Email og beskeder bestræber vi os på at besvare så hurtigt som muligt.
Du kan også skrive en besked til os direkte her på websiden.

Om PRIK & STREG

PRIK & STREG blev startet af Ewa, og det var passionen for et æstetisk design til børneværelset, der startede designeventyret.
I dag er Angel også gået med i virksomheden, og udover os får vi hjælp fra et par skønne pakkemedarbejdere. 

 

PRIK & STREGS historie

Da jeg gik på barsel i slutningen af 2013 begyndte panikken at brede sig.
Dels fordi fødslen af vores datter Maya var så tæt på, men også fordi den kreative livline, der var afløb for gennem jobbet på LEGO, ophørte fra den ene dag til den anden.

Og af alle de kreative DIY projekter Pinterest kunne byde på, var det designet af en personlig navnetavle til Maya, der vandt:
Jeg elsker når der også er plads til et personliggjort design i et lækkert børneværelse. Men mit arbejde på LEGO har nok gjort at jeg er ret kræsen hvad designkvalitet angår. Det gav simpelthen ikke mening for mig at indrette et lækkert børneværelse for derefter at sætte noget tilfældigt på væggen. Hvorfor skulle man ikke også kunne lave en lækker navneplakat med barnets fødselsdata og personlige info? Jeg gik straks i gang, og Mayas navnetavle skulle da også designes ned til mindste detalje – mellem alle middagslurene…

På dette tidspunkt var der ikke tanker om en virksomhed.
Men en dag fik vi gæster på besøg, som fik øje på Mayas navnetavle, og straks foreslog at vi satte den på nettet, lavede et par farvekombinationer af den og spredte glæden til andre…

‘Ideen skulle lige summe et par dage.
Men da valget stod mellem det næste Pinterest DIY projekt og at lave flere navnetavler, var der ingen tvivl om, hvad jeg brændte mest for.’
(fortsættes under billedet)

historien_

Navnetavlerne før: De første designs til navnetavlerne. Længe inden det færdige finpudsede design var på plads, og en masse modeller og designretninger måtte lade livet. Stjernetegnene kom til kort herefter, men vores karakteristiske ‘&’ har været en del af designet siden starten, og er i dag blevet en del af vores logo og varemærke.

En virksomhed bliver til

Det blev starten på PRIK & STREG,  og mens vi var halvvejs med at implementere webshoppen i starten af 2014 tikkede den første ordre ind.
Vi tænkte, det nok var den anden af os, der var i gang med at teste betalingen, men den var god nok: Nu skulle der designes plakater!

Siden er det blevet til rigtig mange plakater, og kvaliteten er igennem et helt år blevet optimeret konstant, da det er vores højeste ønske at levere et perfekt finpudset design til hver eneste navnetavle vi laver.

Navnetavlerne efter: Og sådan tager nogle af navnetavlerne sig ud i dag. Deres afstemte nordiske design og minimalistiske toner, gør dem rigtig populære i det moderne børneværelse, og alt designes med barnets egne fødselsdetaljer.

Inspireret af kunderne

Igennem konstant dialog med vores kunder, både gennem Facebook, mail og til messer, får vi også masser af ideer og tilføjer også jævnligt nye produkter og designs til webshoppen:

‘For mig er det bare den bedste inspiration, når kunder henvender sig med et ønske til et produkt; For eksempel fik vi i 2016 rigtig mange henvendelser på en Barnets Bog i et design, der tillod masser af billeder og med søde illustrationer – men i et moderne design. Og så måtte vi jo til tegnebrættet igen, da vi godt kunne se at sådan en manglede. Bogen er siden kommet til og er blevet taget rigtig godt imod.’

Bogen er siden gået hen og blevet vores bestseller. Den bliver især rost for dens nytænkende, fleksible indhold, der ikke kun skal omhandle barnets ‘første’, som ellers hidtil havde været traditionen indenfor kategorien – dermed kan den opstartes og bruges i meget længere tid uden at indholdet bliver uaktuelt eller skal tages ud af ringbindet.

Læs mere om den her >>

Stort set alt i vores sortiment bliver designet og produceret lokalt i Kolding på markedets bedste printudstyr og i miljøvenlige materialer.

Evig kærlighed til frihåndstegning

Og da vores datter Maya også er en konstant inspirationskilde til hvad vi laver vælger vi også at sætte en masse gratis ting til print-selv på vores hjemmeside www.prikogstreg.dk under ‘gratis downloads’: For eksempel når vi har lavet en ny malebogsside til hende, tænker vi at  andre også kan få glæde af den og sætter den på hjemmesiden til fri afbenyttelse.

Under ‘gratis downloads’ kan man også finde plakater til print-selv, både til stuen og børneværelset.

‘I det hele taget er det at tegne en stor passion for mig. Tidligere lavede jeg en masse illustrationer gennem mit arbejde på LEGO, heriblandt LEGO Friends og LEGO Elves karaktererne og deres universer, men mit arbejde som design manager tog en anden kreativ retning.

Jeg illustrerede dog stadig i fritiden, og det er tit sådan at de nyeste plakater bliver til. Selvom jeg tegner i frihånd gør jeg det som regel gennem min tegneplade der er sat til computeren. Jeg nyder denne process, for her kan jeg virkelig slå mig løs og eksperimentere både med hårde akvarelteksturer og bløde former. Og det skaber nogle rigtig interessante kontraster.’

Herunder kan ses hvordan en plakat bliver til – fra skitse til færdigt produkt:

 

Følg med i vores kreative univers på Facebook og Instagram.

Er du på Instagram og Facebook? Det er vi også, og vi vil gerne have dig som ven!

Find vores Facebook profil herunder.
Her kan du se de nyeste designs og deltag i skønne give-aways: https://www.facebook.com/prikogstreg
Følg også med behind-the-scenes i vores kreative univers på Instagram: https://www.instagram.com/prikogstreg/

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem