Tryktider

Det er altid dejligt at vide, hvornår ens ordre bliver trykt og forventes leveret. Vi anbefaler altid at bestille i god tid.

NÆSTE TRYKDATO

Plakater: Tirsdag 28.1.20 Invitationer: Tirsdag 28.1.20 (Bestil alt personliggjort i god tid og senest morgenen på trykdagen kl 8.00 for at komme med i trykken) Forventet leveringsdag: 2 dage efter trykdato med DAO, der også leverer weekender. Ok - Til shoppen

Er du først faldet over vores webshop nu, og har en plakat, der ikke kan vente til næste trykdato? Så skynd dig at ringe/skrive på 60157201, og vi skal se hvad der er muligt.

Hurtigste fragt

For at din ordre kommer hurtigst frem anbefaler vi DAO pakkeshop / hjemmelevering, da vi har en fragtaftale der sikrer, at pakken som regel er hos dig dagen efter vi afsender. DAO bringer desuden som de eneste ud 365 dage om året, og det er med DAO vi giver gratis fragt over 348,- til pakkeshop. DAO afhenter pakker hos os mandage, onsdage, torsdage og lørdage kl 13.00, og vi bestræber os på at nå at få ordrer bestilt om formiddagen med til dagens afhentning. Ordrerne pakkes dog i den rækkefølge de er kommet ind. Dette gælder ikke personliggjorte plakater, der kun trykkes på ovenstående datoer.

Spørgsmål?

Har du spørgsmål til tryktider og om din ordre kan nå at være fremme? Så kan du enten ringe til os på 60157201 i hverdagene 10-15 (telefonen er dog ikke altid bemandet) eller skrive til os herigennem:

Din besked er først blevet sendt, når der kommer en bekræftelse på skærmen.  Udebliver denne besked, kan du også skrive til kundeservice@prikogstreg.dk

GÅ TIL SHOPPEN