Tryktider

Personliggjorte tryksag (fx fingertryksplakat, fødselsplakat eller invitationer mm, kan du her se hvornår vi trykker:

Personliggjorte plakater: Alle hverdage

Invitationer mv: Alle hverdage

OBS Helligdage forår 2024: Vi holder lukket og pakker sendes ikke i følgende helligdage: 28. marts (Skærtorsdag), 29. marts (Langfredag) , 1. april (2. Påskedag).

I langt de fleste tilfælde er tryksagen fremme 1-2 hverdage efter med DAO, men det er altid en god idé at bestille i god tid; Der kan jo ske uforudsete ting i fragten, efter pakkerne kommer herfra.

Tryksager sendes som regel samme dag, som de trykkes. Ring/skriv endelig til kundeservice på 60157204, hvis du er i tvivl om det kan nå frem.

Mvh Ewa,
Designer og indehaver

Hurtigste fragt

For at din ordre kommer hurtigst frem anbefaler vi DAO pakkeshop / hjemmelevering, da vi har en fragtaftale der sikrer, at pakken som regel er hos dig dagen efter vi afsender. DAO bringer desuden ud om lørdagen til udleveringssteder (*hvis åben) og hjemmelevering. Vi giver gratis fragt over 399,- til pakkeshop og over 799,- til hjemmelevering.

DAO afhenter pakker hos os alle hverdage, og vi bestræber os på at nå at få ordrer bestilt om formiddagen med til dagens afhentning.

Ordrerne pakkes dog i den rækkefølge de er kommet ind, og personliggjorte plakater sendes først efter de har været igennem trykken.

Bestil altid i god tid i forvejen, så vi sikrer at få dine personliggjorte varer frem til begivenheden.

Din besked er sendt.

Du mangler at udfylde mail

Følg os på Instagram