Babyaftryk

DE POPULÆRE BLÆKFRIE AFTRYKSSÆT

LER, MALING & PLAKATER

Sådan tager du perfekte babyaftryk af barnets hånd og fod – helt uden maling:

Det laver PRIK & STREG blandt andet:

BABYAFTRYK

BARNETS BOG

GÆSTEBOGSPLAKAT

INVITATIONER

FØDSELSPLAKATER

MILEPÆLSKORT

WALLSTICKERS

BØRNEPLAKATER

BABYAFTRYK FRA PRIK & STREG

babyaftryk blækfrit til aftryk af babys hånd og fod

Fang øjeblikket – fordi de aldrig bliver så små igen.

Når man først bliver forældre finder man ud af, hvor hurtigt tiden går; knap har man fået baby i armene på hospitalet, før han eller hun har lært at sidde selv, kravle, gå og løbe.. og pludselig er barnet slet ikke så lille mere.

Med vores blækfrie aftrykssæt til babyaftryk kan du nemt forevige hvor lille baby var – og gemme minderne af de skønne små hænder og fødder.

Sættet er i øvrigt særlig godt til at få alle de fine linjer med på babys hænder og fødder – helt uden brug af maling.

ekstra serviet ti baby aftrykssæt

Aftrykssæt til baby hånd og fod – fri for skidt kemi

Aftrykssættet er blækfrit, så babys hånd og fod ikke smørres ind i farve, og det giver de flotteste, detaljerede aftryk.

Det er naturligvis fri for skidt kemi, så du kan tage sættet med på hospitalet til at tage aftryk af hånd og fod mens baby kun er få timer gammel.

Køb en ekstra serviet, hvis du ønsker at tage flere aftryk, når barnet er blevet ældre.

Vidste du i øvrigt, at landets neonatalafdelinger bruger samme sikre sæt til for tidligt fødte?

aftrykssæt af baby hånd og fod blækfri babyaftryk

Babyaftryk som den perfekte gave

Der er rig mulighed for at få taget de perfekte babyaftryk, da der hører 4 ark fremkalderpapir med i sættet.

Alt efter hvordan barnets hånd og fod placeres vil der være plads til 8+ aftryk. Kan også bruges til de lidt større børn, se fx videoen ovenover.

Tip: Skulle i have fået taget rigeligt med aftryk er sådan et sæt af babys hånd og fod også en sød og perfekt gave til bedsteforældre.

Skal aftrykkene sættes i ramme anbefaler vi at tage en god fotokopi i 100% i størrelse, da UV lys (sollys) kan få alle typer aftryk til at falme eller blive rødlige.

Ekstra tilbehør

Barnets Bog i ringbind fra PRIK & STREG med søde dyr

Barnets Bog

Aftrykssæt til babyaftryk får dannet den perfekte ramme med vores Barnets Bog. God brugervenlighed samt fleksible overskrifter er tænkt ind hele vejen igennem denne barnets første bog, og den oser af luksus lige fra man pakker den op.

Går fra graviditeten helt op til 7 år samt skolestart, men med dens fleksible indhold kan man selv bestemme om den skal gå endnu længere op.

Den kommer i et eksklusivt ringbind med 4 hvidlakerede ringe for det ultimative finish.

Med flere forskellige forsider at vælge imellem, får hvert barn sin helt egen unikke bog – selvom indholdet er det samme.
Passer til ALLE familiesammensætninger, herunder kernefamilien, regnbuefamilien, enlige forældre samt sammenbragte familier.

Køb bogen her >>

Milestenskort - Milepælskort til Baby

Milestenskort

Søde milestenskort, der er designet i samme stil som barnets bog. De kommer med en skrivebar bagside, hvor man kan tilføje sine egne noter, og dermed huske hvornår barnets nåede de forskellige milepæle.

Milepælskortene har runde hjørner for at barnet ikke stikker sig når det fotograferes med dem. De er desuden trykt på tykt 300g miljøvenligt og svanemærket papir i Danmark.

Sættet kommer i en lækker stofpose og vil uden tvivl være med til at forevige dyrebare minder på en sjov og sød måde.

Fås også som graviditetskort, hvormed man kan følge babybuens vækst.

Shop milepælene her >> og forevig endnu flere minder fra den første tid med baby.

Baby aftrykssæt

Udtalelse fra Trustpilot

Baby aftrykssæt

Katrine Illum

Hurtigt levering, god betjening og overdrevent fede produkter:)


5 / 5 stjerner

Spørgsmål?

Har du nogle spørgsmål til ‘Aftrykssæt til babyaftryk’ eller et af vores andre produkter, du gerne vil have svar på? Så kan du kontakte os her, og vi svarer hurtigst muligt:

  Hvorfor tage DIY babyaftryk?

  Kort fortalt er det fordi man fanger et utroligt minde om hvor lille bitte baby engang var – og det er altså bare ikke en chance man får igen. 

  Uanset om aftrykkes tages få timer efter fødslen, eller når baby er flere måneder gammelt, vil det til hver en tid være et smukt minde, og barnet vil elske at måle sin voksende hænder og fødder op mod det lille bitte aftryk. Og dét er altså et DIY projekt, der er værd at kaste sig ud i.

  Hvilket materiale skal jeg vælge til babyaftryk? 

  Man kan tage aftryk på mange forskellige måder, men én ting alle PRIK & STREGs babyaftryk har tilfælles, er, at de laves med gode og gennemtestede materialer, hvor du er garanteret et godt resultat hjemme, blot ved at følge den medsendte vejledning. Desuden har vores sæts til DIY babyaftryk den fordel, at de i modsætning til stentøj og porcelæn, som svinder op til 18% i størrelse, bevarer den korrekte størrelse af barnets hånd- og fodaftryk.

  Med det blækfrie aftrykssæt får du dermed taget flotte og deltajerede babyaftryk hjemme i din stue, på en nem og sikker måde, gengivet i korrekt størrelse og til en brøkdel af den pris et babyaftryk ellers koster at få taget.

  Hvornår kan jeg tage babyaftryk?

  I princippet kan man tage babyaftryk så snart barnet er født. Det populære blækfrie aftrykssæt fra PRIK & STREG er fri for skidt kemi, og bruges endda på mange neonatalafdelinger rundt om i verdenen. 

  Derfor kan man uden bekymring også pakke et aftrykssæt med i hospitalstasken, så det er klart allerede på første dagen. 

  Mange vil opleve, at det er nemmest at tage babyaftryk af barnets fødder, og det hænger sammen med at  knytterefleksen på helt små børn ikke aftager før barnet er mindst 3 uger gammelt – og selv der kan det være en udfordring, for da vil hænderne ofte sprælle og gøre modstand. 

  Hvordan tager man babyaftryk / barnets aftryk af hænder og fødder?

  Et tip vi ofte anbefaler vores kunder er at tage babyaftryk mens barnets sover, samt at være 2 til processen, så en kan holde hånd/fod roligt imens den anden part forsigtigt tager aftrykkene. 

  Fortvivl ej hvis de tværer en smule ud – de vil stadig være jeres helt særlige minde om en tid, der går alt for hurtigt og ikke kommer igen. 

  Udover det populære blækfrie sæt til babyaftryk har vi også selvhærdende let papirler, samt en giftfri blækpude. Disse hånd- og fodaftryk tages da som navnet antyder med blæk, men til gengæld har man til massevis af aftryk i én lille blækpude. 

  En blækpude til babyaftryk er derfor også en sød DIY idé, hvis man fx skal dekorere dåbskort (Tag et enkelt godt aftryk og kopier det til fx farvet papir som sættes i alles dåbsinvitation)

  Hvilken måde er sikrest at tage babyaftryk på?

  Alle PRIK & STREGS sæts til aftryk er uden nogen form for skidt kemi og kan derfor alle bruges lige fra fødslen. 

  Ønsket om både kvalitet og sikkerhed i forhold til at tage babyaftryk med stammer også fra start om at kunne forevige aftryk af vores egne børn på en nem og sikker måde. Sortimentet er derfor et resultat af en årelang søgning for at indfri alle disse ønsker, og kunne hjælpe andre med at tage gode kvalitetsaftryk helt fri for skidt kemi.  

  Hvordan opbevarer jeg mine babyaftryk bedst muligt?

  Originalerne af de babyaftryk, der er taget med det blækfrie sæt,  skal opbevares mørkt (fx i en barnets bog), men man kan med fordel tage en god kopi til at have stående fremme i ramme. 
  Aftryk taget med blækpuden kan til gengæld godt tåle at stå fremme i ramme. 

  Som noget helt eksklusivt hos PRIK & STREG tilbyder vi også at omdanne jeres babyaftyk til en smuk plakat, hvor barnets navn og alder bliver skrevet under, og aftrykket af hænder og fødder bliver samtidig gengivet i 100% str, ved at du oplyser os om målene fra fx toppen af storetåen til bunden af foden. 

  Hvad kan jeg ellers bruge babyaftryk til? 

  Mulighederne er mange, men udover at kunne gemme dem til evigt minde til barnet kan man også overveje at bruge babyaftryk til at lave en tatovering!  

  Udover dette vil et aftryk af barnets hænder og fødder også være en sød gave til bedsteforældrene. 

  Vidste du fx at når du bestiller en babyaftryksplakat hos PRIK & STREG kan du for blot 99,- tilvælge det antal ekstra kopier du kunne tænke dig af samme plakat.

  Babyaftryk som mødregruppeaktivitet

  Det blækfrie aftrykssæt er et populært produkt i mødregrupperne, da man her kan være sammen om at tage alle børnenes aftryk. 

  Udover at kunne få gratis fragt på ordrer over 399,- vil det også hjælpe at have et sæt ekstra hænder til at tage de dyrebare minder på bedst mulige måde.

  Hvor stor må mit barn være til at få taget aftryk af hænder- og fødder?

  Bare rolig – med PRIK & STREGs blækfrie aftrykssæts får du hele 4 ark fremkalderpapir i A5 at boltre dig på. Størrelsen har desuden den fordel, at de fleste voksnes hænder endda passer til hvert ark.
  Derfor er der heller ingen grænser for, hvor stort barnet må være for at tage babyaftryk.

  Overvej for eksempel at tage barnets aftryk én gang om året (og lidt oftere mens barnet er under 1 år og væksten virkelig har fart) 
  Udover at et sæt med serviet samt 4 ark fremkalderpapir kun koster 119,- så kan der tilkøbes både papir og ekstra servietter, så man kan tages babys aftryk ad flere omgange.

   

   

  Følg vores kreative univers på instagram og facebook