Fødselsplakat & Navneplakat

Få en skøn navneplakat med alle barnets fødselsdata
pakket ind i et lækkert design,
til minde om den største dag i livet.

Vi giver fragten i DK fra 399,-

Woodland© Serien

Minimalistiske Pasteller

Den Originale Navnetavle

– Hver model laves med alle stjernetegn –

Andre modeller

Det laver vi også:

BABYAFTRYK

BARNETS BOG

GÆSTEBOGSPLAKAT

INVITATIONER

navneplakat fra PRIK & STREG

Personliggjort navneplakat fra PRIK & STREG

Den smukkeste navneplakat og navnetavle til pige og dreng får du designet hos PRIK & STREG – og det er super nemt: Du skriver barnets fødselsinfo ind her på siden, og snarest efter modtager du den lækreste personliggjorte plakat med posten, lige til at sætte i ramme og hænge op på børneværelset eller over puslepladsen.

PRIK & STREGs navneplakat har et lækkert unikt, håndillustreret design og typografisk udtryk, som vil danne den perfekte ramme omkring minderne fra den vigtigste dag i livet; nemlig barnets fødsel.

Hos PRIK & STREG arbejder vi altid ud fra de nyeste tendenser i nordisk design, og hvad der rører sig indenfor moden på børneværelset. Derfor er du altid sikret et smukt, tidssvarende design når du shopper hos os. Det er dansk design når det er bedst.

Designet af barnets nye navneplakat

Vores plakater fås i et væld af farver og designs, så det er blot med at vælge, hvilken fødselsplakat, der skal være vægdekoration i netop jeres hjem. Illustrationerne varierer fra alle skovens søde dyr, skyer til de populære stjernetegn. Alle illustrationer er håndillustreret og farven på barnets stjernetegn vil blive matchet op til den valgte navneplakat for det perfekte resultat.

Vi elsker at kæle for detaljen. Hver navneplakat bliver udviklet udelukkende af professionelle grafiske designere, der sætter en ære i at lave den mest harmoniske opsætning af barnets unikke fødselsdata på plakaten.
Og med over 10.000 designede personliggjorte plakater til børn synes vi selv vi er blevet rigtig gode til det – uanset hvor lange barnets navne måtte være!

Navnetavle med matchende forbogstav

Alle navneplakater og navnetavler kan laves som sæt, hvor den ekstra plakat kommer med barnets forbogstav / initial. En typografisk forbogstavsplakat er det perfekte match til en personlig fødselstavle.

ABC plakat og talplakat

Køber man en navneplakat hos os kan man ved samtidig bestilling få en ABC plakat og/eller en talplakat til billig pris.

Når barnet skal lære at læse, tælle og skrive, er disse plakater perfekte til formålet, da de ud over at støtte barnets udvikling også pynter på børneværelset med et æstetisk og stilrent nordisk design samt smukke farver.

Det simple design i alfabetplakaten hjælper barnet til at holde fokus og lære hurtigere, ved kun at vise bogstaverne, og forvirrer ikke børnene med andre motiver/tegninger. Derved lærer barnet formerne på bogstaverne, og vil være i stand til hurtigere at genkende dem.

Den bedste dåbsgave

Vores personlige plakater er ligeledes et populært valg som den perfekte barselsgave, navngivnings- eller barnedåbsgave til både piger og drenge. Og det er der ikke noget at sige til; vi printer nemlig udelukkende på markedets bedste og nyeste printere, og med en tyk, satinmat papirkvalitet bliver plakaten en smuk og eksklusiv gave.

Sammen med et perfekt afstemt design i typografien, vil en dåbsplakat fra PRIK & STREG falde i selv de mest design- og kvalitetsbevidstes forældres smag.

En navneplakat fra PRIK & STREG er ligeledes en perfekt og anderledes fødselsdagsgave til børn.

Ramme til den nye plakat

Vores plakater bliver sendt til leveringsadressen i et tykt postrør, nøje sammenrullet i silkepapir, der forhindrer ridser.

Tilvælger du ramme til din bestilling, hjælper vi også gerne med at ramme plakaten ind.
Vi sælger kun billedrammer med plexiglas, så uheld på børneværelset undgås, hvis rammen skulle falde ned fra væggen.

Se vores udvalg af lækre rammer her >>

Er du på Instagram og Facebook? Det er vi også!

Her kan du se de nyeste designs og deltag i skønne give-aways: https://www.facebook.com/prikogstreg
Følg også med i vores kreative univers på Instagram: https://www.instagram.com/prikogstreg/

Leveringstid: 5-7 dage på personliggjorte plakater. Ring evt til os for at høre, hvornår vi trykker igen.

Gaver til nyfødte

Anmeldelse fra Trustpilot

 

Gaver til nyfødte

 

Katrine Illum

Hurtigt levering, god betjening og overdrevent fede produkter:)


5 / 5 stjerner

 

Har du nogle spørgsmål til bestilling af din navneplakat? Så sidder vi klar ved tasterne til at hjælpe dig.