Handelsbetingelser & FAQ

Opdateret: Okt 2023

Herunder kan du se vores handelsbetingelser. De gælder ved alle ordrer, så vi beder vore kunder læse disse relevante sektioner igennem forud for en bestilling. For at se vores cookies- og persondatapolitik, se her >>

VIGTIG INFO MHT FØDSELSPLAKATER:

Vi designer rigtig mange fødselsplakater, og selvom vi elsker tilbagevendende glade kunder, har vi ikke mulighed for at krydschecke, om man har bestilt en fødselsplakat hos os før. Derfor vil vi gerne bede dig henvende dig til os/notere det i bemærkningfeltet hvis du allerede har en fødselsplakat fra PRIK & STREG, som din næste bestilling skal matches op til/hænge ved siden af.
Vores trykkeri er et af Danmarks førende indenfor trykudstyr, og kvaliteten er altid i top.
Selvom vi udelukkende trykker på det mest eksklusive papir kan vi have skiftet papirmærket siden, hvis ens fødselsplakat er af ældre dato. Muligvis har vi også selv tonet i farven for at matche et tidssvarende design. Med mindre vi specifikt er blevet gjort opmærksomme på at matche noget præcist op, bliver forskelle i tryk/design fra tidligere ordrer ikke betegnet som en fejl.
Ordrenummer vil være en fordel, men hvis du ikke ligger inde med det, skal vi blot bruge det fulde navn på den, der har bestilt tidligere for at få noget matchet op. Dette gælder udelukkende personliggjorte plakater.

KONTAKT

Du kan komme i kontakt med os enten gennem email på kundeservice@prikogstreg.dk eller på sms/telefon +45 60157204 i hverdagene 10.00-15.00. Email og beskeder bestræber vi os på at besvare så hurtigt som muligt indenfor 24 timer.

GENERELLE OPLYSNINGER

Virksomhedens navn: Mayemi ApS
CVR nr: 40694455
Adresse: Nørresø Allé 104, 6040 Egtved
TLF. 60157204

BETALING

PRIK & STREG modtager betaling med almindelige betalingskort, såsom dankort og VISA/Dankort samt MobilePay. Betalinger med kreditkort og mobilepay udbydes i samarbejde med Swiipe, og betalingen trækkes først når varerne er afsendt.
Der kan desuden betales med Anyday.

Med Anyday kan du dele din betaling op. Du betaler første afdrag når varen leveres, og det resterende beløb betales af over de følgende 3 måneder. Anyday er gratis for dig, så længe du betaler til tiden. Med Anyday får du en konto, som du kan anvende ved alle webshops, der tilbyder betaling gennem Anyday. Læs vilkår for Anyday her:  www.anyday.io/da/terms-conditions/shopper

Vi tager ikke kortgebyrer på nogen former for betalinger.

Når man køber på vores shop, tilbyder vi muligheden for at man, efter købet er gennemført, kan foretage tilkøb til sin eksisterende ordre. Dette gøres ved at vælge ’Tilkøb’ på kvitteringssiden. Herefter modtager man en ny ordrebekræftelse med den samlede opdaterede ordre. Denne mulighed er tilgængelig indtil tilkøb-knappen ikke længere er klikbar.

LEVERINGSTID

LAGERVARER

Vi bestræber os på at sende færdigtrykte plakater og andre lagervarer samme dag bestillingen modtages, og senest dagen efter. Bestil derfor så tidligt på dagen som muligt. Leveringstiden herpå er 2-3 dage. Vi leverer primært med DAO.

LEVERINGSTID PÅ FØDSELSPLAKATER OG FINGERAFTRYKSPLAKATER

1-3 hverdage.
Bestil dog gerne i god tid, hvis den personliggjorte plakat skal bruges til gave.

Hastesager på personliggjorte plakater

Såfremt din plakat skal nå frem inden et par hverdage eller er en anden form for hastesag, beder vi dig tage kontakt til os, så vi kan aftale nærmere. Du kan skrive til os på e-mail til kundeservice@prikogstreg.dk eller fange os på telefon 60157204, og vi vil gøre vores bedste for at imødekomme enhver deadline.

FRAGT

Alle ordrer sendes som forsikrede pakker med DAO365 eller POST Nord. Vores fragtfrie leveringsløsning på ordrer over 399,- forudsætter benyttelse af et DAO udleveringssted. Her skal kunden selv vælge nærmeste pakkeshop, og får en mail/SMS når ordren er klar til afhentning.
Priserne for levering på ordrer under 399,- er følgende (inkl moms):

DAO pakkeshop: 29,-
DAO hjemmelevering: 35,- (Gratis over 799,-)
Postnord pakkeshop: 32,-
Postnord hjemmelevering: 39,-

Priserne gælder for levering i Danmark, inkl ikke-brofast øer.

Vi tilbyder desuden fragt til følgende lande: Tyskland, Sverige, Schweiz, Spanien og Norge*
Priser indenfor EU ligger imellem 30-90 kr mens fragtprisen til Norge er på 210 kr på op til 5 kg til pakkeshop.

Henvendelse omkring udlandslevering og nærmere aftale heraf kan ske kundeservice@prikogstreg.dk

RETUR- og FORTRYDELSESRET

Som forbruger har du 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os.

Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, du har modtaget din vare. Hvis du har bestilt flere forskellige varer i én ordre, men de leveres enkeltvist, løber fristen fra den dag, hvor du modtager den sidste vare.

Fristen indebærer, at du har 14 dage fra modtagelsen til at give os besked om, at du vil fortryde dit køb. Send en mail til kundeservice@prikogstreg.dk om at du ønsker at returnere eller benyt standardfortrydelsesformularen, som du finder nederst i handelsbetingelserne.

Du kan ikke fortryde købet ved at nægte at modtage varen uden samtidig at give os besked.

Fortrydelse af en del af købet

Hvis du har købt flere varer hos os, har du mulighed for at sende én eller flere varer retur, selvom de er købt i én ordre.

Bemærk, at du ikke får fragtomkostningerne retur, hvis du fortryder en del af dit køb.

Returnering

Giv os først og fremmest besked om at du ønsker at returnere ved at sende en mail til kundeservice@prikogstreg.dk – Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal selv betale de direkte udgifter i forbindelse med varens returforsendelse, og du bærer ligeledes risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering. Derfor er det ekstra vigtigt at returvarer pakkes forsvarligt ind, og vi anbefaler du bruger sammen sikre emballage varen kom i eller tilsvarende.

Returneres en barnets bog er det vigtigt at papstykket sidder hele vejen rundt om ringene, da det beskytter bogen mod tryk fra ringene i fragten, hvilket kan være altafgørende i forhold til den handelsmæssige værdi.

Ingen fortrydelsesret
Disse aftaler kan ikke fortrydes:

Levering af varer, som er fremstillet efter dine specifikationer eller har fået et tydeligt personligt præg. F.eks. fødselsplakater, fingertryksplakater, invitationer og andre personliggjorte plakater.

Varens stand, når du sender den retur

Hvis varen har mistet værdi, og det skyldes at du har brugt den på en anden måde, end hvad der var nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer, kan du kun få en del af købsbeløbet tilbage. Beløbet du kan få tilbage afhænger af varens handelsmæssige værdi, og i visse tilfælde kan det betyde, at du kun kan få fragtomkostningerne tilbage.

Vi anbefaler, at du sender varen retur i den originale emballage.

Hvis den originale emballage mangler, kan det muligvis medføre en værdiforringelse af varen.
 

Tilbagebetaling af købsbeløbet

Hvis du fortryder dit køb, får du dine penge tilbage. Hvis varen er værdiforringet, fratrækker vi det beløb, du hæfter for.

Vi refunderer alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (det gælder dog ikke ekstra leveringsomkostninger i de tilfælde, hvor du har valgt en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), senest 14 dage fra den dag, hvor vi har modtaget din besked om, at du vil fortryde aftalen.

Vi tilbagefører pengene med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved købet, medmindre vi har aftalt at lave et tilgodebevis.

Vi kan tilbageholde betalingen indtil vi har modtaget varen, med mindre du sender os dokumentation for at have returneret den.

Vores returadresse er: PRIK & STREG, Koldingvej 30.1, 6040 Egtved (tlf: 60157204 / email: kundeservice@prikogstreg.dk )

Vi modtager kun pakker, som sendes direkte til adressen. Du kan også fortryde købet ved at give os besked og aflevere den personligt på ovenstående adresse mod forudgående aftale.

Du er velkommen til at benytte vores returportal hvor du kan få et label til pakken, som skal afleveres i en DAO/POST Nord pakkeshop. Det koster 29,- at lave denne label, som du betaler i returprocessen.

Til returportalen: https://return.shipmondo.com/prikogstregretur

Uafhentede pakker:
Du kan ikke benytte returretten ved ikke at afhente din pakke.
Husk altid at give os besked på kundeservice@prikogstreg.dk hvis du ikke får hentet din pakke indenfor de 14 dage.
Der tillægges et gebyr på 29,- for uafhentede pakker, som modregnes det beløb, der tilbagebetales.

REKLAMATION

Når du handler hos os som forbruger, gælder købelovens regler for varekøb.
Det betyder, at du har reklamationsret i 24 måneder.

Hvis din reklamation er berettiget, betyder det, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller et afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Du skal reklamere inden for ”rimelig tid” efter, at du har opdaget fejlen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at fejlen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.
Er reklamationen berettiget, refunderer vi dine (rimelige) fragtomkostninger. Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage. Husk også at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.

 

Varen sendes til:

PRIK & STREG, Koldingvej 30.1, 6040 Egtved

Vi modtager kun pakker, som sendes direkte til adressen.
Når du returnerer varen, bedes du vedlægge en detaljeret beskrivelse af problemet.

FRAGTSKADE

Skulle en eller flere af dine varer mod forventning blive ødelagt under fragten, bedes du tage kontakt til kundeservice@prikogstreg.dk med det samme og vedhæfte billeder både af emballagen samt hvor varen er gået i stykker.
Da vi selv pakker og checker alle varer nøje inden afsendelse, kan vi love, at alle varer er 100% i orden inden de afsendes herfra. Derfor er det meget vigtigt, at vi får et billede af skaden på emballagen også, så vi kan rette klage til fragtselskabet efterfølgende.
Derudover skal vi bede om et billede, hvor man kan se din adresselabel
, da dette også skal sendes til fragtselskabet, før de vil dække omkostningerne til ny genudsendelse. Vi fremsender naturligvis en ny vare hurtigst muligt, efter vi har modtaget billeder af skader inkl billede af skadet emballage.

Du bedes anmelde fragtskader med billede dokumentation til
kundeservice@prikogstreg.dk Gør dette hurtigst muligt, og senest 4 dage efter modtagelse. Derefter bliver claimen afvist af fragtselskabet.

Særlige anbefalinger for POST Nord: Er skaden sket på
en POST Nord forsendelse anbefales det anmeldes samme dag den er
udleveret til dig iflg POST Nords regler. Check derfor altid det modtagne for
fragtskader hurtigst muligt.

Jo hurtigere du anmelder en fragtskade, desto større sandsynlighed er der for, at der er tale om en fragtskade og ikke en selvforskyldt mangel.
Husk at bestille plakater, der skal gives i gave, i god tid, i tilfælde af at uheldet skulle være ude med dem i fragten.

VED MANGLENDE ORDREBEKRÆFTELSER

Bemærk, for enkelte e-mail adresser, herunder særligt .hotmail/.live har en meget aggressiv frasorteringspolitik. Det betyder blandt andet at emails fra os ofte bliver sat i reklame/spam – også ordrebekræftelser – til stor irritation for kunden og os. Vi beder dig derfor checke disse mapper hvis du mangler din ordrebekræftelse på din hotmail/live e-mail. Læs vores cookies- og persondatapolitik her >>

Klageadgang

Hvis du som forbruger vil klage over dit køb, skal du kontakte indehaver Ewa Delgado på telefon 60157204 eller mail kundeservice@prikogstreg.dk. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du sende en klage til: Center for Klageløsning, Nævnenes Hus, Toldboden 2, 8800 Viborg, www.naevneneshus.dk

 

Har du bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens online klageportal her https://ec.europa.eu/consumers/odr

Standardfortrydelsesformular

(Denne formular udfyldes og returneres kun, hvis fortrydelsesretten gøres gældende)

Til: prikogstreg.dk

Koldingvej 30.1

6040 Egtved

E-mail: kundeservice@prikogstreg.dk

Jeg meddeler herved, at jeg ønsker at gøre fortrydelsesretten gældende i forbindelse med min købsaftale om følgende varer/tjenesteydelser:

___________________________________________________________________________

 

Bestilt den: ____________________     Modtaget den: ______________________

 

Forbrugerens navn: ______________________________________________________________________

 

Forbrugerens adresse:  ___________________________________________________________________

 

Forbrugerens underskrift: _________________________________________      Dato: _________________

(kun hvis formularens indhold meddeles på papir)

 

 

Handelsbetingelserne er senest opdateret d.6.2.2023

Følg os på Instagram