HANDELSBETINGELSER & FAQ

Opdateret: 20.9.2019 Herunder kan du se vores handelsbetingelser. De gælder ved alle ordrer, så vi beder vore kunder læse disse relevante sektioner igennem forud for en bestilling. For at se vores cookies- og privatlivspolitik, se her >>

 

VIGTIG INFO MHT NAVNETAVLER:

Vi designer rigtig mange navnetavler, og selvom vi elsker tilbagevendende glade kunder, har vi ikke mulighed for at krydschecke, om man har bestilt en navnetavle hos os før. Derfor vil vi gerne bede dig henvende dig til os/notere det i bemærkningfeltet hvis du allerede har en Navnetavle fra PRIK & STREG, som din næste bestilling skal matches op til/hænge ved siden af: Vores trykkeri er et af Danmarks førende indenfor trykudstyr, og kvaliteten er altid i top. Selvom vi udelukkende trykker på det mest eksklusive papir kan vi have skiftet papirmærket siden, hvis ens navnetavle er af ældre dato. Muligvis har vi også selv tonet i farven for at matche et tidssvarende design. Med mindre vi specifikt er blevet gjort opmærksomme på at matche noget præcist op, bliver forskelle i tryk/design ikke betegnet som en fejl. Ordrenummer vil være en fordel, men hvis du ikke ligger inde med det, skal vi blot bruge det fulde navn på den, der har bestilt tidligere for at få noget matchet op. Dette gælder udelukkende navnetavler og ikke andre plakater.

 

KONTAKT

Du kan komme i kontakt med os enten gennem email på kundeservice@prikogstreg.dk eller på sms/telefon +45 60157201 (hvis vi ikke lige er på farten) i hverdagene 10.00-15.00. Du kan også bruge vores kontaktformular på siden, hvor du også kan vedhæfte billede. Email og beskeder bestræber vi os på at besvare så hurtigt som muligt.

 

BETALING

PRIK & STREG modtager betaling med almindelige betalingskort, såsom dankort og VISA/Dankort samt over PayPal og MobilePay. Betalinger foretaget med PayPal trækkes automatisk af kundens bank, og ikke af os. Derfor vil man oftest opleve at betalinger foretaget gennem denne service bliver foretaget med det samme. Betalinger med kreditkort og mobilepay udbydes i samarbejde med YourPay, og betalingen trækkes først når varerne er afsendt.

LEVERINGSTID

LAGERVARER

Vi bestræber os på at sende færdigtrykte plakater og andre lagervarer samme dag bestillingen modtages, og senest dagen efter. Bestil derfor så tidligt på dagen som muligt. Leveringstiden herpå er 2-3 dage. For hurtigste levering anbefaler vi at få sine varer sendt til en DAO pakkeshop.

LEVERINGSTID PÅ NAVNETAVLER

For at kunne sikre vore kunder markedets flotteste og bedste kvalitet, trykkes alle plakater, inklusiv navnetavler professionelt på trykkeri. Her har vi en ugentlig tid, hvor alle ugens personliggjorte ordrer bliver trykt. Den forventede leveringstid 5-7 hverdage på navnetavler. Bestil altid i god tid, hvis den personliggjorte plakat skal bruges til gave.

Hastesager på Navnetavler

Såfremt din plakat skal nå frem inden 7 dage eller er en anden form for hastesag, beder vi dig tage kontakt til os, så vi kan aftale nærmere. Vi har en ugentlig tid på trykkeriet, og det kunne jo være i morgen. Du kan skrive til os på e-mail til kundeservice@prikogstreg.dk eller fange os på telefon +45 27136049, og vi vil gøre vores bedste for at imødekomme enhver deadline.

FRAGT

Alle ordrer sendes som forsikrede pakker, enten gennem DAO, GLS eller POST Nord. Vores fragtfrie leveringsløsning på ordrer over 349,- forudsætter benyttelse af DAO pakkeshop. Her skal kunden selv vælge nærmeste pakkeshop, og får en mail/SMS når ordren er klar til afhentning.

RETUR- og FORTRYDELSESRET

På lagervarer og færdigtrykte plakater, der ikke er taget i brug har kunden 14 dages returret, og vil modtage tilbagebetaling umiddelbart efter at varen er os i hænde. Varen skal leveres i gensælgelig stand, og der må ikke være ridser/tape andre spor på varerne. Der ydes ikke returret på tilbuds- og udsalgsvarer, ej heller på navnetavler og andre personliggjorte plakater, da sidstnævnte er designet og trykt specielt til den enkelte kunde.

Plakater i 50×70 og 70×100 cm printes kun på bestilling, og er derfor ligesom de personliggjorte plakater ikke returberettiget.

Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal selv betale de direkte udgifter i forbindelse med varens returforsendelse, og du bærer ligeledes risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering. Derfor er det ekstra vigtigt at returvarer pakkes forsvarligt ind. Vores returadresse er: PRIK & STREG Nørresø Allé 104 6040 Egtved Pakker må desuden sendes retur til DAO pakkeshop, men udelukkende den pakkeshop, der er beliggende på Koldingvej 29, 6040 Egtved (Vester Nebel). Pakker vil ikke blive afhentet fra andre pakkeshops end denne. Brug fx https://coolrunner.dk/ til at sende pakker med DAO.

REKLAMATION

Skulle en eller flere af dine varer mod forventning blive ødelagt under fragten, skal du tage kontakt til kundeservice@prikogstreg.dk med det samme og vedhæfte billeder både af emballagen samt hvor varen er gået i stykker. Da vi selv pakker og checker alle varer nøje inden afsendelse, kan vi love, at alle varer er 100% i orden inden de afsendes herfra. Derfor er det meget vigtigt, at vi får et billede af skaden på emballagen også, så vi kan rette klage til fragtselskabet efterfølgende. Derudover skal vi bede om et billede, hvor man kan se din adresselabel, da dette også skal sendes til fragtselskabet, før de vil dække omkostningerne til ny gensendelse. Vi fremsender naturligvis en ny vare hurtigst muligt, efter vi har modtaget billeder af skader inkl billede af skadet emballage. Husk at bestille plakater, der skal gives i gave, i god tid, i tilfælde af at uheldet skulle være ude med dem i fragten.

VED MANGLENDE ORDREBEKRÆFTELSER

Bemærk, for enkelte e-mail adresser, herunder særligt .hotmail/.live har en meget aggressiv frasorteringspolitik. Det betyder blandt andet at emails fra os ofte bliver sat i reklame/spam – også ordrebekræftelser – til stor irritation for kunden og os. Vi beder dig derfor checke disse mapper hvis du mangler din ordrebekræftelse på din hotmail/live e-mail. Læs vores cookies- og privatlivspolitik her >>