FØDSELSPLAKAT | NAVNEPLAKAT

En smuk, personliggjort plakat til barnet til minde om den vigtigste dag i livet.

Vi trykker hver dag!

GRATIS FRAGT fra 399,-

Fødselsplakat Navneplakat og Navnetavle

Woodland Serien

Navneplakat med stjernetegn | Pige

Navneplakat med stjernetegn | Dreng

Minimalistisk navneplakat

Andre modeller

Anmeldelser

hjerte anmeldelse

Super god service!

Og hurtig tryktid og levering. Jeg havde bestilt to fingertryksplakater, med forskelligt motiv, men samme tekst. Dagen efter jeg havde bestilt, modtog jeg en sms fra dem, hvor de ville tjekke at det var korrekt. Det synes jeg var virkelig god service! De kan klart anbefales!

Trustpilot - Ida A.

Fødselsplakat Anmeldelse PRIK & STREG
hjerte anmeldelse

Anbefales helt sikkert!

Jeg er vild med deres barnets bog, og har den til begge mine børn. Designet er super fint, og det er fedt at kunne købe tillægssider 🤩

Trustpilot - Michelle J.

Fødselsplakat Anmeldelse PRIK & STREG
hjerte anmeldelse

Så fantastiske produkter.
Elsker barnetsbog og fod og håndtryk sættet ❤
Kan klart anbefale denne side. Hurtig forsendelse 💪


Trustpilot - Michelle

Fødselsplakat Anmeldelse PRIK & STREG
hjerte anmeldelse

Super service og hurtig levering – rigtig fin plakat😊

Trustpilot - Jette

Fødselsplakat Anmeldelse PRIK & STREG
hjerte anmeldelse

Super service! Fantastiske produkter!

Super service og kun positive oplevelser på samtlige ordrer og henvendelser 😊🥰 Jeg anbefaler både deres Barnets Bog og deres blækfri hånd-/fodaftryk 😍

I alle mine ordrer er alt leveret 100 % korrekt ift hvad jeg har bestilt. Altid 100 % tilfreds!

Trustpilot - Stine M. Spangenberg

Fødselsplakat Anmeldelse PRIK & STREG
hjerte anmeldelse

Super god kundeservice!

Vi modtog en meget krøllet plakat med posten, det var dog tydeligt dao havde været en del voldsom under levering. Derfor skrev vi til prik og streg, for at høre hvad vi skulle gøre.
Vi fik super hurtigt svar, og fik sendt de oplysninger vi skulle og her til morgen har vi modtaget en helt ny fin plakat! Det er virkelig hurtig og rigtig god kundeservice, kan kun give vores varme anbefaling videre!

Trustpilot - Helena

Fødselsplakat Anmeldelse PRIK & STREG
hjerte anmeldelse

Fantastisk god kundeservice

Fantastisk god kundeservice – personlig og effektiv. Er også meget tilfreds med kvaliteten af produkterne.

Trustpilot - Mette Leicht Rohde

Fødselsplakat Anmeldelse PRIK & STREG
hjerte anmeldelse

Jeg knus-elsker prik og streg

Produkterne er så gennemførte og jeg er helt vild med at barnets bog passer til alle familieformer 🌈 Så skønne og smukke produkter, jeg anbefaler dem til vitterligt alle jeg kender 😄
Og i øvrigt en super service og hurtig leveringstid!

Trustpilot - Katie

Fødselsplakat Anmeldelse PRIK & STREG
hjerte anmeldelse

Super service, hurtig levering og fantastiske produkter!

Jeg har købt både barnets bog til begge mine drenge, men også plakaterne herfra. Købene er foretaget over flere omgange de sidste par år. Kan klart anbefales. Altid super service, hurtig levering og fantastiske produkter.

Trustpilot - Nadja J.

Fødselsplakat Anmeldelse PRIK & STREG

Personliggjort fødselsplakat og navneplakat fra PRIK & STREG

Den smukkeste navneplakat og fødselsplakat til pige og dreng får du designet hos PRIK & STREG. Og det er super nemt: Du skriver barnets fødselsinfo ind her på siden, og snarest efter modtager du den lækreste personliggjorte fødselstavle med posten. Lige til at sætte i ramme og hænge op på børneværelset eller over puslepladsen.

PRIK & STREGs navneplakat har et lækkert unikt, håndillustreret design og typografisk udtryk, som vil danne den perfekte ramme omkring minderne fra den vigtigste dag i livet; nemlig barnets fødsel.

anmeldelse af PRIK & STREG aflangt billede fødselsplakat

Navnetalve i nordisk design

Hos PRIK & STREG arbejder vi altid ud fra de nyeste tendenser i nordisk design, og hvad der rører sig indenfor moden på børneværelset. Dette gør, at vi altid er på forkant med de nyeste trends indenfor børneværelses indretning. Derfor er du altid sikret et smukt, tidssvarende design når du shopper hos os.

Og alle vores plakater, inklusiv fødselsplakat navneplakat og fødselstavle er trykt på miljøvenligt papir.

Det er dansk bæredygtigt design, når det er bedst.

gavekurv babyaftryk barnets bog fødselsplakat milepælskort

Designet af barnets nye navneplakat

Vores plakater fås i et væld af farver og designs, så det er blot med at vælge, hvilken fødselsplakat, der skal være vægdekoration i netop jeres hjem. Illustrationerne varierer fra alle skovens søde dyr, skyer til de populære stjernetegn. Alle illustrationer er håndillustreret og farven på barnets stjernetegn vil blive matchet op til den valgte navneplakat for det perfekte resultat.

Vi elsker at kæle for detaljen. Hver navneplakat bliver udviklet udelukkende af professionelle grafiske designere, der sætter en ære i at lave den mest harmoniske opsætning af barnets unikke fødselsdata på plakaten.
Og med over 10.000 designede personliggjorte fødselsplakater til børn synes vi selv vi er blevet rigtig gode til det. Uanset hvor lange barnets navne måtte være!

anmeldelse af PRIK & STREG aflangt billede fødselsplakater

Navneplakat med matchende ABC plakat

Din navneplakat og fødselsplakat kan laves som sæt med en ABC plakat. En typografisk alfabetplakat er det perfekte match til en personlig fødselstavle.

Når barnet skal lære at læse og skrive, er en fødselsplakat og navneplakat perfekte til formålet, da de ud over at støtte barnets udvikling også pynter på børneværelset med et æstetisk og stilrent nordisk design samt smukke farver.

Det simple design i alfabetplakaten hjælper barnet til at holde fokus og lære hurtigere, ved kun at vise bogstaverne, og forvirrer ikke børnene med andre motiver/tegninger. Derved lærer barnet formerne på bogstaverne, og vil være i stand til hurtigere at genkende dem.

Til barnets egen personliggjorte fødselstavle er sættet med matchende ABC plakat den skønneste gave at give. Det er også den perfekte gave, at give til barnedåb, barselsgave eller fødselsdagsgave.

Fødselsplakat Anmeldelse PRIK & STREG

Den bedste dåbsgave

Vores personlige fødselsplakat og navneplakat er ligeledes et populært valg som den perfekte barselsgave, navngivnings- eller barnedåbsgave til både piger og drenge. Og det er der ikke noget at sige til; vi printer nemlig udelukkende på markedets bedste og nyeste printere, og med en tyk, satinmat papirkvalitet bliver plakaten en smuk og eksklusiv gave til barnedåben.

Sammen med et perfekt afstemt design i typografien, vil en dåbsplakat fra PRIK & STREG falde i selv de mest design- og kvalitetsbevidstes forældres smag.

En navneplakat eller fødselsplakat fra PRIK & STREG er ligeledes en perfekt og anderledes fødselsdagsgave til børn. Uanset alderen til fødselsdagen, er en fødselstavle den ultimative personlige gave, som både børn, samt forældre vil få glæde af at have hængende på børneværelset eller rundt i huset.

Magnetisk plakatlite til den nye fødselsplakat

Jeres nye fødselsplakat bliver sendt til leveringsadressen i et tykt postrør, nøje sammenrullet i silkepapir, der forhindrer ridser.

Du kan tilvælge en magnetisk plakatliste i lækkert råt egetræ til din nye navnetavle. Plakatlisten / rammen giver et flot og moderne udtryk på væggen og gør at en navnetavle skiller sig bedre ud på børneværelset.

Se vores udvalg af lækre rammer her >>

magnetisk plakatliste ramme fra PRIK og STREG

PRIK & STREG på de sociale medier

Vi byder velkommen på PRIK og STREGs sociale medier, hvor du kan komme med backstage, se de nyeste designs og deltage i konkurrencer:

Facebook >
Instagram >
TikTok >
Pinterest >

Gaver til nyfødte

Anmeldelse fra Trustpilot

 

Gaver til nyfødte

 

Katrine Illum

Hurtigt levering, god betjening og overdrevent fede produkter:)


5 / 5 stjerner

Følg os på Instagram