BARNETS BOG I RINGBIND | PRIK og STREG

BARNETS BOG I RINGBIND | PRIK og STREG

Køb den populære Barnets Bog i ringbind
hos den officielle PRIK og STREG shop her

Husk, vi giver GRATIS FRAGT over 399,-
og fuld tilfredshedsgaranti

Barnets Bog i ringbind PRIK og STREG

BARNETS BOG I RINGBIND

XL Barnets Bog og andre modeller

KOMPLET LUKSUS BABYPAKKE

BABYAFTRYK

EKSTRA SIDER

'MINE SKOLEMINDER'

Den naturlige fortsættelse af Barnets Bog

SKRIVEREDSKABER & FOTOTAPE

Anmeldelser af Barnets Bog fra PRIK & STREG

hjerte anmeldelse

Har nu bestilt fra prikogstreg.dk tre gange, og ingen af gangene har der været nogen form for slinger i valsen; hjemmesiden er let at finde rundt på, kundeservice i top, hurtig levering og kvalitetsvarer der kommer ind af døren.

Trustpilot - Mia Aaen Borup

hjerte anmeldelse

Fuldstændig fantastisk service! Ekstrem lækre produkter!

Facebook - Rikke Storm

hjerte anmeldelse

Super hurtig levering og modtog en fantastisk smuk “barnets bog” til enlige som vi er i fuld gang med at udfylde, og det var så rart man ku tilkøbe ekstra sider og “skabeloner” så der er plads til lidt mere, selvom der i forvejen er rigeligt med plads. Men så får man det hele med.
Vil til hver en tid købe produkter fra prik og streg igen og henvise til andre jeg kender.

Trustpilot - C.S

hjerte anmeldelse

GENNEMFØRT SMUKT PRODUKT:
Smukt produkt – modtageren var yderst begejstret. Bestilling af vare var nem og ligetil og tracking af forsendelsen en ekstra tryghed. Mine varmeste anbefalinger til Prik & Streg

Trustpilot - T Sebelin

Barnets bog fra PRIK & STREG
hjerte anmeldelse

Jeg er bare så super glad for at jeg valgte at bestille barnets bog hos jer. Vi er en familie med 2 mødre og lille baby A. Dejligt med en bog til hende hvor begge mødre kan få en lige stor rolle – Tak for den mulighed!

Facebook - Trine Engelbrecht

Tanker om Barnets Bog
hjerte anmeldelse

Jeg har købt den super flotte barnets bog.
Hurtig og rigtig flot levering.
Superb kvalitet på print og papir, rigtig flotte illustrationer – den bliver en fornøjelse at udfylde.

Facebook - Katrine Bergkvist Hansen

anmeldelse af PRIK & STREG aflangt billede barnets bog
hjerte anmeldelse

Fik barnets bog ræv I gave til min lille søn og HOLD NU OP den er fantastisk.
Jeg ELSKER at skrive i den. Ikke nok med at bogen bare er sindsyg smuk så er den også enkel og genialt udformet.
Det er så nemt og hyggeligt at udfylde siderne og der er fundet på så mange sjove ting man kan skrive og sætte ind i bogen. Samtidig med det, så er den meget alsidig. Man får virkelig lyst til at skrive og sætte billeder og andre sjove ting i den.

Facebook - Sofie Kirk

barnets bog ræv og milepælskort fra PRIK & STREG
hjerte anmeldelse

“Jeg har gjort flere køb fra denne hjemmeside og alle gange har jeg modtaget mine varer hurtigt og nemt.
Designet er desuden super lækkert og kvaliteten er virkelig god. Det er ikke sidste gang, at jeg benytter denne hjemmeside.”

Trustpilot - Nadja Johansson

Hvordan laver man barnets bog anmeldelse aflangt
Fototape dobbeltklæbende

Sødeste og mest gennemførte bog
“Barnets bog er intet mindre end genial. Ud over alle de søde sider der kom med bogen, kan man selv indsætte flere og det foreslår Prik og Streg selv så man kan personliggøre sin bog.
Der er plads til rigtig mange billeder og der er mange tips til hvad man kan sætte ind i bogen, ud over billeder.

Jeg har netop lavet hånd og fodaftryk – hold nu op det blev sødt.

Derudover har de lavet et facebook side hvor man kan dele god idéer med andre.

Jeg synes simpelthen den er så gennemført og der er virkelig tænkt over tingene og hvordan man vil kunne få glæde af den i mange år fremover.
Jeg kommer helt sikkert til, at give bogen til andre, det er et virkelig lækkert koncept.”

Trustpilot - Louise Pedersen

Hvad skriver man i barnets bog anmeldelse af PRIK & STREG aflangt billede

Se Barnets Bog inden i

Barnets Bog i ringbind fra PRIK og STREG

En brugervenlighed og moderne bog

Vi har alle de bedste intentioner om at få lavet en Barnets Bog, og dermed give barnet en gave for livet. Men projektet kan hurtigt blive uoverskueligt og irriterende, da man ofte er tvunget til at skrive om alle ‘barnets første’ og andre pre-definerede milepæle.

Men her PRIK & STREGS version af Barnets Bog i ringbind er anderledes: Fleksible overskrifter og god brugervenlighed er tænkt ind hele vejen igennem, så man selv bestemmer hvilke milepæle man skriver om – og hvornår.

Derfor er denne bog også den perfekte gave til barnedåb, navngivning eller fødselsdag, for selvom man får bogen lidt sent, kan stort set alle siderne stadig bruges, og skal ikke smides ud.

Barnets Bog til ALLE familier

Vi synes ikke, at et barn skal ikke se på tomme felter i sin barnets bog, og derved føle sig anderledes. Derfor var vi også de første på markedet til at gøre op med de gamle normer. Vi tilpassede indholdet, så hele bogen også passer til soloforældre samt til donorbørn. Originalversionen af Barnets Bog i ringbind fra PRIK & STREG er så fleksibel, at den kan bruges af samtlige familiesammensætninger, blandt andet;

  • Mor og Far.
  • Mor og Mor.
  • Far og Far.
  • Enlig Mor.
  • Enlig Far.
  • Sammenførte Familier.

Til tvillinger har vi desuden lavet en specialudgave af bogen, hvor nogle af siderne også handler om begge børn.

Brug for hjælp til at udfylde stamtræet? Se video med tips her:

Ideer til stamtræ

Luksus hele vejen igennem

Vi kan slet ikke lade være med at kæle for detaljerne, og bogen oser af eksklusivitet lige fra når man pakker den op. Ringbindet er lavet i det lækreste materiale, der er smuds- og vandafvisende. De fire ringe, som holder indholdet pænt på plads, er lakeret hvide for den ultimative finish.

Selve ringbindet er meget hårdført hvilket forhindrer ridser udenpå. På den måde vil barnet få et minde for livet der holder sig pænt – for altid.

De 200g tykke sider er trykt på det lækreste matte papir, og perfekte at skrive på, uden at kuglepen går igennem. De er nemlig over dobbelt så tykke som normalt papir.

Ringbind og indhold er designet og produceret i Danmark på svanemærkede materialer.

Barnets bog i ringbind dådyr fra PRIK & STREG

Plads til både billeder og tekst

De fleste af venstresiderne kommer med et smukt, heldækkende mønster. Dette kan man bruge til fotos, tegninger eller udklip, der passer til højresiden. Men igen; da der ikke er områder der er pre-defineret til billeder står bogen ikke og skriger på dem.

Og indtil man får udvalgt og printet dem, vil siderne stå og pynte elegant i bogen. Det gør, at den ikke ser ufærdig ud.

Billederne gør en barnets bog ekstra sjov og personlig. Så ved at have pladsen afsat til disse gør, at man ikke er nødt til at klistre billeder henover stiplede linier, fordi der ikke er plads andre steder. Jeres barnets bog vil dermed ligne en million, når den er udfyldt.

Barnets bog fra PRIK & STREG magisk jul

Lige så smuk indeni som udenpå

Illustrationerne og mønstrene i bogen er alle håndillustreret i et lækkert nordisk design. Det gør bogen både smuk og eksklusiv at se på.

Bogen er holdt i diskrete nordiske pasteller, så billeder, udklip og håndskrift står flot frem. Det enkelte tidsløse design passer til både piger og drenge.
Og alle familier kan være med. Denne Barnets Bog kan udfyldes af både kernefamilien, regnbuefamilien, enlig mor, enlig far samt sammenførte familier.

Bogen går fra starten af graviditeten, til 7-års alderen og første skoledag. Men med dens fleksible overskrifter bestemmer man i princippet selv, om den skal gå endnu længere op i alder.

Skulle man have behov for flere end de 90 sider, har vi forskellige tematiserede tillægspakker. Da ringbindet er A4 kan der nemt indsættes plastiklommer.

barnets bog ræv og milepælskort fra PRIK & STREG

Ekstra tilbehør til at forevige minderne

Babyaftryk: Fordi de aldrig bliver så små igen…

Når man først bliver forældre oplever man, hvor hurtigt tiden faktisk går; knap har man fået baby i armene på hospitalet, før han eller hun har lært at sidde selv, kravle, gå og løbe.. og pludselig er barnet slet ikke så lille mere.

Vi elsker selv at holde fast i disse minder hvor vi kan huske på hvor bitte små de var. Derfor har vi fået et blækfrit aftrykssæt på shoppen, så man kan tage meget detaljerede aftryk af deres små hænder og fødder.
Farven er usynlig, så man kan tage babys hånd- og fodaftryk uden af få maling eller anden stempelsværte ud over det hele. Farven kommer først frem når den kommer i berøring med papiret.

Find aftrykssættet her >
Aftrykssæt til babys hånd og for blækfrit DIY babyaftryk fra PRIK og STREG

Matchende Milepælskort

De smukke milestenskort er designet i samme stil som barnets bog og kommer med en skrivbar bagside, hvor man kan tilføje sine egne noter, og på den måde huske præcis hvornår barnets nåede en specifik milepæl.

Milepælskortene har runde hjørner for at barnet ikke stikker sig når det fotograferes med dem, og er desuden trykt på tykt 300g miljøvenligt og svanemærket papir i Danmark.

Sættet kommer i en lækker stofpose og vil uden tvivl være med til at forevige dyrebare minder på en sjov og sød måde.

Fås også som graviditetskort.

Find milepælskortene her >
Milepælskort til baby 0-3 år fra PRIK og STREG | Dansk

Hvad står der i barnets bog?

Der kan indsættes minder fra graviditeten med scanningsbilleder, alt om fødslen, fra barnets fødselsdage, en magisk jul, begivenheder som navngivning, barnedåb. Det er blot et meget lille udpluk af hvad barnets bog indeholder.

Vores barnets bog er den perfekte bog til, at samle alle de dejlige minder fra barndommen og som kan glæde barnet i mange år fremover, fordi den kan tages frem igen og igen.

Hvis du har lyst til at få idéer til hvordan du skal udfylde bogen, kan du blot klikke dig ind i bloggen. Hvor vi hjælper dig i gang med at udfylde siderne.

Hvad skriver man i barnets bog
Barnets Bog Fødslen

Hvordan laver man barnets bog anmeldelse aflangt

Hvilken Barnets Bog skal jeg vælge?

Det kan være forvirrende som kommende eller nybagt mor at danne sig et indtryk af hvilken Barnets Bog man skal vælge til at forevige minderne i. Først og fremmest skal det jo kunne holde for evigt, da bogen garanteret vil gå i arv. Samtidig skal en bog have relevant indhold, man kan udfylde for barnet.
Her er Barnets Bog fra PRIK & STREG et rigtig godt bud. Med denne bog får du nemlig den ultimative samling af de bedste minder i en Barnets Første Bog.

Hos Spørg Jordemoderen har de en god oversigt, hvor man kan sammenligne de forskellige bøger.

Uanset hvilken model du vælger, har vi gjort plads til masser af minder. Både de store og små øjeblikke i barnets liv, som I vil blive glade over at have bevaret.

Barnets Bog XL

Med vores Barnets Bog XL kan du være sikker på at fange alle de gode barndomsminder, uden at du skal gå på kompromis med pladsen. Barnets Bog XL mappen har ekstra bredde i ryggen, så man kan samle endnu flere minder.
Dimensionerne på den ekstra brede barnets bog mappe er : 26,2 cm i bredden, 32 i højden samt 5,3cm i ryggen (Standardmapperne er 3,5cm i ryggen) 

Bestem selv hvornår du udfylder Barnets Første Bog

Grunden til at denne Barnets Bog blev skabt, hang sammen med mangel på fleksibilitet. I ‘gamle dage’ designede man ofte ud fra, at en Barnets første Bog kun skulle kunne rumme barnets første leveår samt alle de første milepæle.
Som mor til en snart 3-årig pige, der netop havde set hvor fantastisk og uendelig verdenen er, gav det kun mening at størstedelen af bogen skulle kunne rumme så meget mere end blot de passive ‘første’.

Eksempler på bogens opbygning af barndomsminder

Fundamentet for Barnets første Bog fra PRIK & STREG blev derfor, at vi ikke skulle kalde overskrifterne ‘din første’, men hellere give plads til at man også kunne bruge det om barnets anden, tredje eller 10. oplevelse af en given begivenhed.
Et eksempel herpå er siderne ‘Badetid’, ‘En magisk jul’ samt ‘Snevejrsdag’. Alle disse sider kan bestemt bruges om ‘den første’ af slagsen, men kan så meget mere end det.
For hvem siger, at en jul, det 3-4 årige barn vil have en chance for at kunne huske, ikke vil være et meget større barndomsminde end den første jul?

Uanset hvilken ‘jul’ eller ‘badeoplevelse’ man vælger at forevige, er det tanken om, at ens forældre har taget sig tiden til at udfylde de små minder i barnets bog, der kommer til at betyde noget efterhånden som barnet vokser sig større. Vi har blot gjort det nemmere for travle familier at udfylde en barnets bog, hvor bogen ikke kræver, at begivenheden ikke nødvendigvis skal være den første af slagen.

En bog og stamtræ til alle familiesammensætninger

Som en ekstra bonus har vi også lagt tiden i at tænke både overskrifter og tekster på en måde, så bogen kan bruges af alle tænkelige familiesammensætninger. Så uanset om man er mor og far, mor og mor, far og far, enlig forælder eller bonusfamilie er Barnets Bog fra PRIK & STREG tiltænkt netop jer.

Intet barn skal nemlig se på pre-dikterede familiemønstre eller tomme huller i en barnets bog, der slet ikke matcher hans eller hendes familie.

I samme stil er det vigtigt, at et stamtræ i Barnets Bog ikke byder på tomme huller, hvis ikke lige man er en kernefamilie med mor og far. Tiden er derfor blevet lagt i udviklingen af det perfekte stamtræ, som man selv kan præge.

For at give lidt inspiration til hvordan hver familie kan benytte sig bedst muligt af opbygningen af stamtræet, har vi lanceret denne søde video på Youtube – se den her.

Skal dit barn døbes eller navngives? Eller fejres på anden måde?

Hver familie har sine traditioner. Og selvom statistikken siger, at flere bliver døbt end navngivet skal en Barnets Bog ikke vælge et fremfor noget andet, for intentionen er jo at skabe en personlig bog til netop jer!
Derfor hedder siden der omhandler den første fest ‘Vi fejrer dig’. Nedenunder noterer man selv begivenheden og datoen herfor.

Siden kan derfor også bruges til andre religioner og ikke-religioner eller om fx et babyshower, en ‘Velkommen til verden fest’. Ja sågar om barnets konfirmation eller nonfirmation.

Fortsættelsen af Barnets Bog: Mine Skoleminder

Måske har man intentioner om at udfylde en barnets bog helt til efter konfirmationsalderen. Her kan vi også varmt anbefale at tage et kig på vores fortsættelse til Barnets Bog, nemlig ‘Mine Skoleminder’.
Disse bøger har et helt naturligt overlap, men forskellen på vores barnets bog samt ‘mine skoleminder’ er, at der i sidstnævnte fokuseres på at stille barnet de samme spørgsmål igennem skolealderen. Så kan man nemmere følge, hvordan barnet vokser og udvikler sig

Følg os på Instagram

PRIK og STREG på de sociale medier

Vi byder velkommen på PRIK og STREGs sociale medier, hvor du kan komme med backstage, se de nyeste designs og deltage i konkurrencer:

Facebook >
Instagram >
TikTok >
Pinterest >