GRATIS Indkøbsliste og madplan til print-selv fra PRIK & STREG

Gratis indkøbsliste og madplan: Idag er det jo relativt nemt for børnefamilien at få handlet ind, med Bilkatogo, Nemlig samt andre gode services til at få fyldt skabene med lækkerier til både aftensmaden og madpakkerne.
Sommetider er det jo bare rart selv at kunne vælge sine varer. Men har man prøvet det bare én gang som børnefamilie, særligt med flere børn afsted, ved man, at det er noget, der ikke skal tage længere tid end højst nødvendigt.

En indkøbsliste baseret på varehusets indretning

Det er ingen hemmelighed at de store varehuse og disses tilbudsaviser er indrettet, så du skal bruge mest muligt tid derinde – det giver jo muligvis nogle flere varer i kurven. Men for os travle børnefamilier er der ikke noget værre end at skulle rende rundt i varehuset 5 gange, fordi tingene på ens indkøbsliste ligger spredt!

Vi har lavet en praktisk indkøbsliste og madplan til print-selv, hvor du kan indsætte varerne efterhånden som du kommer i tanke om at du mangler dem. Når du så tager listen med i butikken er det ikke nødvendigvis mælk, sukker og smør der står øverst på listen, men de varer, der faktisk ligger først i varehuset.
For hvorfor ikke huske shampoo og kleenex servietter mens du er i afdelingen og ikke når du udvælger bananer?

Indkøbslisten her er organiseret efter hvordan bl.a de store supermarkeder er indrettet og vil være med til at spare dig for en masse tid. Print evt et par stykker på én gang, så du altid har en liste ved hånden.

Gratis indkøbsliste og madplan til alle ugens dage

I linket herunder vil du også finde en madplan, da vi også gerne vil hjælpe med at du har overblikket mellem indkøb samt hvad der står på programmet. Og da den altid vil være at finde under vores gratis downloads, kan du altid hente ned og printe til en ny uge igen.
Husk gerne at dele tippet med andre børnefamilier, der godt kunne bruge dette redskab til at få indkøbsturen overstået lidt hurtigere.

Download listerne fra vores gratis print-selv kategori her >

Direkte print link >

Følg desuden PRIK & STREG på de sociale medier for flere tips og tricks:
Facebook >
Instagram >