GRATIS: Indkøbsliste og madplan til print-selv

Indkøbsliste print-selv

GRATIS: Indkøbsliste og madplan til print-selv fra PRIK & STREG

Det er ingen hemmelighed at de store varehuse og disses tilbudsaviser er indrettet, så du skal bruge mest muligt tid derinde – det giver jo muligvis nogle flere varer i kurven. Men for os travle børnefamilier er der ikke noget værre end at skulle rende rundt i varehuset 5 gange, fordi tingene på ens indkøbsliste ligger spredt!

Vi har lavet en praktisk indkøbsliste og madplan til print-selv, hvor du kan indsætte varerne efterhånden som du kommer i tanke om at du mangler dem. Når du så tager listen med i butikken er det ikke nødvendigvis mælk, sukker og smør der står øverst på listen, men de varer, der faktisk ligger først i varehuset.
For hvorfor ikke huske shampoo og kleenex servietter mens du er i afdelingen og ikke når du udvælger bananer?

Indkøbslisten her er organiseret efter hvordan bl.a de store supermarkeder er indrettet og vil være med til at spare dig for en masse tid. Print evt et par stykker på én gang, så du altid har en liste ved hånden.

I linket herunder vil du også finde en madplan, da vi også gerne vil hjælpe med at du har overblikket mellem indkøb samt hvad der står på programmet.

Download listerne fra vores gratis print-selv kategori her >

Direkte print link >

Følg desuden PRIK & STREG på de sociale medier for flere tips og tricks:
Facebook >
Instagram >