Babyhelp anbefaler: Prik & Streg – Barnets Bog

babyhelp.dk anbefaler barnets bog fra PRIK og STREG

De fleste forældre opdager eller har opdaget, at tiden med børn går hurtigt. Rigtigt, rigtigt hurtigt. Det er ikke, fordi der er magi eller trolddom på spil, og kigger du på uret, vil du opdage, at viserne bevæger sig i nøjagtigt samme tempo, som de altid har gjort. Alligevel oplever mange fædre og mødre, at barndommen er ovre på ingen tid, og at deres lille nuttede blebarn på ingen tid bliver et voksent og selvstændigt individ, som nu pønser på at flyve fra reden og stå på egne uafhængige ben.

Alle forældre er udmærket klar over, at den tid kommer før eller siden, men alligevel ender de ofte med at blive overrumplede, når den lille øjesten står med den sidste flyttekasse i favnen og gør klar til at kramme far og mor farvel. 

Det er umuligt at gøre noget ved tiden, som, ligesom med sand i et timeglas, før eller siden vil rinde ud og markere barndommens endeligt. Hvad der til gengæld aldrig forsvinder, er gode minder om barnets tidlige år: De første skridt, første tur på potten, første måltid mad, første ord og så videre. Den bedste, letteste og mest praktiske måde at opbevare disse minder på er med en ’barnets bog’.

Derfor anbefaler vi Prik & Streg – Barnets Bog

Hos Babyhelp.dk har vi kigget nærmere på udvalget af bøger til opbevaring af minder med henblik på at kunne anbefale de bedste til vores besøgende. Den fremragende Barnets Bog fra Prik & Streg er naturligvis at finde på vores liste, da den udmærker sig på flere parametre.

Dels er vi særligt begejstrede for de flotte illustrationer, som gør den endnu sjovere at bladre igennem for forældre samt hovedpersonen selv. Bogen er lavet som et ringbind, hvilket gør den fleksibel at bruge, fordi du selv kan indsætte, fjerne eller flytte rundt på siderne efter behov. Har du eksempelvis en sød tegning som barnet har lavet, billeder eller noget tredje, kan du let indsætte det i en plastiklomme i det søde ringbind. Indsætter du selv dine egne sider, kan du gøre bogen endnu mere personlig og unik.

Hos Babyhelp er vi glade for at få noget for pengene, hvorfor vores arme er i vejret over bogen fra Prik & Streg, som kan benyttes helt fra starten af graviditeten, og til barnet er begyndt i skole. Så længe du husker at udfylde de mange sider i bogen løbende, kan du altså mindes de første syv år af barnets liv i én og samme bog. Vil du bruge bogen endnu længere, kan du som sagt selv indsætte flere sider og på den måde øge levetiden yderligere.

Det er desuden værd at fremhæve, at det smarte ringbind med minder passer til langt de fleste familiekonstellationer, ligesom bogen også fås i en udgave til tvillinger.

Der findes mange gode mindebøger til børn, men det er de færreste, der kan måle sig med denne, som derfor får en stor anbefaling med på vejen fra os hos Babyhelp.

Find Barnets Bog her.