Personlig Julegave

Går du og mangler den helt perfekte julegave?

Hos PRIK & STREG tilbyder vi en masse specielle og personlige julegaver, som giver muligheden for at forevige de små som store minder i barnets liv. Perfekte til nyfødt baby eller de nybagte forældre, samt kommende forældre.

Find inspiration til den perfekte julegave

1. Barnets Bog

Den helt perfekte personlige julegave idé til at samle alle barndomsminderne, er helt klart vores BESTSELLER, Barnets Bog.

Bogen samler alle minderne om den lille ny ét sted, med søde historier, billeder og evt. de små hånd/fodaftryk af baby, fra graviditeten til 7 års alderen. Dog med rig mulighed for at udvide og personliggøre yderligere til lige netop forældrenes behov.

Barnets Bog fås i flere designs og illustrationer, som alle passer til både pige og dreng. Derudover er den special designet til alle familiesammensætninger, og man kan aldrig komme for sent til at samle alle de fine barndomsminder…

Find alt til Barnets bog her >
Barnets Første Bog Bjørne

2. Milepælskort baby

En sød tilhænger fra Barnets Bog, har vi vores håndillustrerede milepælskort – De 39 smukke kort hjælper forældre med at forevige de vigtige minder/milesten fra den allerførste tid med baby til 3 års alderen.

Det enkelte kort placeres sammen med barnet på dagen for begivenheden og fotograferes. Her kommer alle kortene med en skrivebar bagside, hvor man kan skrive nogle få notater for dagen. På den måde kan barnets se tilbage fra tiden og mindes om hvor lille han eller hun var.

Vores milepælskort er en sød julegave for de nybagte /kommende forældre og en sjov måde at mindes om hvor lille baby engang var..

Find milepælskortene her >
Milepælskort til baby 0-3 år fra PRIK og STREG | Dansk

3. Fødselsplakater og navneplakat

Skal julegaven være ekstra speciel og personlig, så er vores personliggjorte fødselsplakater / navneplakater den helt perfekte julegave til baby eller forældrene.

Vores populære navnetavler til pige og dreng bliver designet med barnets personlige fødselsinformationer – En helt unik plakat til hvert enkelt barn. Både barnet og forældrene får et evigt minde om den en helt special dag, hvor barnet kom til verdenen.

Vi tilbyder et stort udvalg af forskellige designs, samt en matchende alfabetplakat, som kan hænge sammen med fødselstavlen på børneværelset.

Se det store udvalg her >

4. Højdemåler Wallsticker

En anden perfekt personlig julegave kunne også være vores helt nye produkt, højdemåler til børneværelset, hvor forældre kan følge med i udviklingen af barnets vækst. Højdemåleren kan personliggøres med barnets eget navn og fødselsinformationer, ligesom navnetavlen.

Højdemåleren er en praktisk wallsticker og bliver trykt på et højt kvalitets materiale, der hæfter på de fleste overflader og kan tages ned igen – og atter genopsættes.

Den fås i forskellige designs og farver, så den netop passer ind på alle børns værelser. Derudover kan der evt. skrives dato for højde væksten af barnet med en permanent ægte kuglepen på højdemåleren.

Se alle Højdemålerne her >
Højdemåler med Navn fra PRIK og STREG

5. Personliggjorte plakater

En anden perfekt julegave idé kunne være, en af vores mange personliggjorte plakater til dem du holder af! Vores udvalg er stort og kan personliggøres til forskellige modtagere: Mor, Far, bedsteforældre, børn, familier og venner.

Vores personliggjorte plakater er af høj kvalitet og bliver ‘custom made’ efter jeres ønsker. Vores designere sidder selv og laver plakaterne, så du skal bare bestemme dig for den vigtige del – hvad der skal stå på plakaten. Det kan både være navne, dato, en sød tekst eller et betydningsfuldt citat.

Personliggjorte plakater til dem du holder af, er altid en sikker julegave vinder, og betyder ofte mere for folk, da de er special lavet præcist til dem.

 

Hvad giver man som personlig julegave?

Gaver er mere end blot genstande; de er broer til minder, der varer ved. Når det kommer til at give personlige gaver, handler det ikke kun om at overraske, men også om at skabe varige minder, især når det drejer sig om de gode barndomsminder og minder som familie. At give en personlig gave betyder at investere tid og tanke i at skabe noget unikt. Produkter som håndtegnede plakater med barnets navn eller anden personlig tekst, personlige bøger til barnet, eller en håndlavet gave, som aftrykssæt, der bærer et personligt præg, har en unik evne til at indfange og forevige de magiske øjeblikke vi har med hinanden som familie.

Personlig julegave til mor og baby

Gør julen ekstra speciel i år: Unikke personlige gaver til mor, far og baby fra PRIK & STREG. Julen er en tid til at fejre kærlighed, familie og de særlige øjeblikke, der varmer hjertet. Gør denne sæson endnu mere mindeværdig med personlige julegaver fra PRIK & STREG, skabt specielt til mor og baby. Vores udvalg af unikke produkter som ‘Barnets Bog’, ‘Babyaftryksæt’ og ‘Personliggjorte Plakater’ bringer en ekstra glød og tanke til denne festlige tid. Hvis du vil finde en julegave til forældre og baby, og som er personliggjort ned til sidste detalje, så har vi samlet en liste fyldt med skønne julegaveideer til den perfekte personliggjorte gave. Disse julegaveideer er bestemt nogle, som vil vise, at du har lagt en masse tanker og kærlighed bag gaven til mor og barn.

5 personlige julegaver:

  1. Barnets Bog i ringbind
  2. Milepælskort baby
  3. Fødselsplakat og navneplakat
  4. Højdemåler til børn
  5. Personliggjorte plakater

PRIK & STREG er stolte af at kunne levere produkter af højeste kvalitet. Fra den bløde finish på ‘Barnets Bog’ til præcise detaljer i hvert ‘Babyaftryk’ og håndtegningen af ‘Personlige Plakater’ er hvert produkt skabt med omhyggeligt håndværk og sans for detaljer. Så hvorfor nøjes med standard julegaver, når du kan give en gave, der virkelig skiller sig ud? Med vores håndtegnede plakater kan du sprede glæde blandt dine nærmeste. Uanset om det er til børn, en særlig person i dit liv, eller dine elskede bedsteforældre, vil en personlig gave være et uforglemmeligt udtryk for din kærlighed og opmærksomhed. Bestil i dag og gør denne jul til noget helt særligt!

 

Personlig gave til ham og hende

Gør årets jul uforglemmelig med en personlig plakat som den ultimative gave til ham eller hende. Bestil i dag for at sikre, at din gave når frem i tide til at sprede glæde og kærlighed i juletiden. Lad os hjælpe med at gøre julen endnu mere speciel med en personlig plakat, som vi selv sætter op med eget navn og personlig tekst der viser, hvor meget du værdsætter ham eller hende. Inspiration til denne specielle gave kunne være: Stjernehimmelplakat, med information om hvordan stjernebilledet på himmelen stod da i mødtes for første gang. Det kunne være en bogstavsplakat med jeres initialer, eller hvis det er moderen/faderen til dit barn/børn, så er vores mor plakater en smuk gaveide.

En personlig plakat er ikke kun begrænset til jul. Den er den perfekte gave til enhver lejlighed, om det er fødselsdag, mors dag/fars dag, jubilæum eller bare for at vise, hvor meget du værdsætter hende eller ham. En tidløs og personlig gave, der vil blive værdsat for altid.

Personlig julegave til bedsteforældre

Bedsteforældre er dem, som ofte sætter mest pris på personlige gaver. De vil elske at modtage en plakat, der hylder familien. Du kan inkludere navnene på alle børnebørnene, eller skabe en plakat, der minder dem om de skønne minder, I har delt sammen. Det er en gave, der går ud over det materielle og bringer en følelse af familiær samhørighed. Gør denne jul ekstra særlig for bedsteforældrene med en personlig plakat som en hjertevarmende gave.

Må vi anbefale disse personliggjorte julegaver til bedsteforældre:Babyaftryksplakat af barnebarnets hånd-og fodaftryk. Denne gave vil være en helt sikker vinder under juletræet. Bedsteforældrene kan se tilbage og værdsætte de små aftryk og hvor små de engang var. Vores babyaftryksplakater er også en perfekt julegave til mor eller far. Intet er mere betagende end babyens små hænder og fødder. Babyaftryk af børnebørnene er en hjertevarm måde at forevige disse unikke øjeblikke på. Lavet med omhu og præcision, er disse aftryk et kunstværk, der indfanger den delikate skønhed i hvert lille fingeraftryk og tåaftryk.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Følg os på Instagram