Kunstplakat til børn | Indsamling Ukraine

150 DKK

Tilføj til kurv

Vælg mellem A4 og 30×40 til 150,- på 200 grams mat plakatpapir
Se også Limited Edition plakaten

100% af salget går til PRIK & STREGS indsamling til fordel for børn og deres familier i Ukraine gennem UNICEF Danmark.

Ønsker du at støtte med mere end plakatens pris, er du meget velkommen til også at lægge den digitale download af plakaten i kurven med det antal styk, der svarer til det ønskede beløb.
Vi takker mange gange for din støtte.

For customers outside Denmark, please consider our print-at-home options, where also 100% of the sales will be donated to support Ukraines children and their families through UNICEF Denmark.

 

Vælg størrelse (samme donations-beløb)

  Subtotal

  150 DKK

  Tilføj til kurv

  Fragt fra kun 29,- ∙ GRATIS fragt fra 399,-

  Støt Ukraine med Maya

  Det hele startede med at min datter Maya på 8 år sad og lavede små legetøjspakker til ukrainske børn fra sit eget legetøj. Da hun var færdig, spurgte hun mig, hvor mange penge hun havde på sin konto, for dem ville hun også gerne donere.
  Naturligvis roste jeg hende, for det var virkelig en sød tanke, men jeg foreslog hende, om vi ikke skulle prøve at samle ind på en anden måde; fx gennem en plakat, der skulle blive solgt på webhoppen.

  Den var hun med på, og sammen fandt vi frem til motivet, og Maya fik tilmed designet det takkekort, der skulle medfølge.

  Udover den direkte støtte vi hermed ville give, var min bagtanke også at lære hende at tænke kreativt, og bruge nogle af de ubegrænsede, men somme tider usynlige muligheder, vi har til rådighed; for på den måde kan ressourcerne og dermed hjælpen blive uendelige – modsat et barns bankkonto..

  Der er dog to ting Maya ikke ved; det bliver hende, der får lov at overføre det indsamlede beløb. Og da jeg stadig synes hendes oprindelige idé med at overføre, hvad hun havde på kontoen var sød, smider jeg selv det beløb i. Det er jeg nemlig sikker på vil gøre hende samt nogle børn i Ukraine rigtig glade.

  Støt Ukraine gennem UNICEF Danmark

  Vi har valgt UNICEF Danmark som samarbejdspartner. Det har vi gjort, da UNICEFs arbejde er både seriøst og rettet mod børn i nød. Deres arbejde i Ukraine er opskaleret og ydes over hele landet med fokus på børn og familier.

  Desuden har UNICEF været den aktør med størst gennemsigtighed på hvordan pengene bliver brugt, og kun 3 procent (det lysegrå felt på grafen) bliver brugt på administration.
  Hele 76,6% af pengene går til den direkte nødhjælp.
  De 19,7% (mørkeblåt) går til indsamlingsaktiviteter, der sikrer, at der kan samles så meget ind som muligt.

  Læs mere om UNICEFs arbejde her >

  Første del af indsamlingen sendes til UNICEF 18/3/22 og fortsætter ugentligt.

  Hjælp os med at sprede ordet

  Vi vil gerne nå vidt og bredt ud med indsamlingen, så der kan laves en god donation til fordel for børn og deres familier i Ukraine.

  Kender du nogen, der skulle have lyst til at hjælpe med at donere, vil vi sætte utrolig stor pris på, om du kunne guide til plakaterne her på siden.

  Alt salg af produkterne her på siden vil gå ubeskåret til UNICEF Danmark.

  støt ukraine artistsforukraine

  Du kunne også være interesseret i...

  Følg os på Instagram