Alfabet plakat

Gratis fragt fra 399,-

Alfabet plakat

De smukke og minimalistiske alfabet plakater fra PRIK & STREG er den ideelle plakat at have hængende på børneværelset. De skaber et flot udtryk til indretningen og kan derimod også bruges som læringsplakater samtidig.

ABC plakaten har vi designet således at den skal kunne passe til alle børneværelser, både de stilrige og de minimalistiske. Derudover er plakaterne i de flotteste moderne farver, som både forældre og børn har glæde af at se på i lang tid.

Læringsplakat i nordisk design

De smarte og flotte alfabetplakater pynter ikke kun væggen, men har også til formål at give læring til det enkelte barn. Når barnet er ved at lære at skrive eller læse, er denne plakat bare den perfekte til opgaven. Den hjælper dem ved at de bliver mindet om det, når de kigger rundt på værelset.

Hos PRIK & STREG designer vi ud fra hvad der efterspørges mest af, samt hvilke tendenser der rører sig markedet. Derudover stræber vi efter at opretholde det flotte og traditionelle nordiske look til alle vores produkter.

ABC plakat med matchende navnetavle

Hvis ikke én plakat er nok og man godt kan lide tingene matcher, så har vores alfabetplakater en søster/bror – nemlig PRIK & STREG´s navnetavler og navneplakater.

Vi har nemlig matchet mange af vores alfabet plakater sammen med vores navneplakater, så man kan lave det fuldende sæt til væggen og børneværelset.

Sammen udgør de det perfekte match og sætter den sidste prik over i´et til indretningen derhjemme. Der skabes en blanding af det personlige ift. navnetavlen med barnets navn og fødselsoplysninger og det læringsrige ift. ABC plakat, danmarkskort eller talplakat.

Den perfekte gave

Alfabet plakaten eller nogle af de andre læringsplakater såsom alfabet plakat med dyr og talplakat er et populært valg som gave, om det enten er som barselsgave, navngivnings- eller dåbsgave.

Plakaterne kan nemlig fås i mange forskellige slags designs, farver og størrelser: A4 eller 30×40 cm. Derudover ser vi gerne at de fleste af vores ABC plakater er kønsneutrale og derfor passer både til drenge og pigeværelset.

Følg os på Instagram